Dancing Stars 03.04.2014 – елиминации

Световноизвестната хип-хоп танцьорка Ендрия Бър гостува в Dancing Stars

Фънк групата Акага ще забие на сцената на Dancing Stars хита си Rockabilly звезда

В деня на четвъртите елиминации в Dancing Stars световноизвестната хип-хоп танцьорка Ендрия Бър ще блесне с авторската си хореография, наситена с типичните за нея измпровизации. Бър е започнала кариерата си с класически балет и джаз, но по-късно се влюбва в хип-хопа и това я отвежда в Лос Анджелис. Ендрия е била на една сцена с имена като Риана, Цирк дьо Солей, Бекстрийт Бойс и Шерил Кроу. Темпераментната хип-хоп фурия сравнява танца само с неповторимото „усещане да си в глутница“. Тя е в София за четвърти път по покана на Фондация „Танцово изкуство – Илиев“ и специално на Петър Илиев.

На сцената на Dancing Stars ще се появят и фънк мастърите от Акага, които ще представят парчето си Rockabilly звезда. „Смеем да твърдим, че това е първото рокабили на български“, казва Краси Куртев от Акага. Музикантите твърдят, че с това парче се надяват да дадат положителен заряд на зрителите, а какво по-подходящо място за това от ефира на Dancing Stars!

Какви импровизации ще спретне Ендрия на сцената на Dancing Stars днес и ще ни изненадат ли с някои нови танцувални движения парти специалистите от Акага? Коя ще е звездната двойка, която ще напусне с танцова стъпка дансинга на зрелищното шоу? Ще разберем днес от 20:00ч., само по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: