Dancing Stars 1 април 2014 – танц на Албена Денкова

Албена Денкова: „Очаквам с нетърпение първия си танц във вторник в Dancing Stars

Ути – космонавт, Наско Месечков – Дарт Вейдър в Седмицата на смеха – от 20.00 часа по Нова

„Очаквам с нетърпение първия танц утре. С Калоян се разбираме много добре и мисля, че и двамата имаме близко отношение към танците. Надявам се следващите два месеца да имаме възможност да покажем себе си не само като технически подготвени танцьори, но и да развием по-артистичната и творческа страна на танците”, сподели Албена Денкова за първия си танц, който ще видим на 1 април от 20.00 часа по Нова.

Тя допълни, че се е съгласила за участва в най-бляскавото танцувално шоу, защото вярва, че между танците на паркет и уменията й от фигурното пързаляне може да се получи много интересен микс, който да бъде вдъхновяващ за зрителите и чрез който тя ще съумее да пресъздава интересни образи с всеки танц.

„Тя е много заета, но изцяло отдадена и се раздава напълно по време на подготовката ни за шоуто” – така Калоян описа тренировките с Албена в Москва. Двамата пристигнаха в петък и веднага се отправиха към залата, за да репетират своя първи танц в предстоящата Седмица на смеха в Dancing Stars.

Останалите двойки се готвят за следващите танцови предизвикателства в Седмицата на смеха в Dancing Stars. Ути Бъчваров става космонавт и с Елена ще представят страстно пасо добле. Куикстеп ще танцуват още Албена Михова и Нана. Дарт Вейдър ще кацне на сцената на Dancing Stars, а в неговата роля ще бъде Наско Месечков, който ще танцува заедно с Нели като принцеса Леа. Мика ще се понесе във вихъра на салсата, а нейният партньор Тодор я заеде в истински салса клуб, за да усети емоцията от танца.

Какви още изненади са ни подготвили участниците, ще видим от 20.00 часа по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: