Dancing Stars 1 април 2014 – танц на Албена Денкова

Албена Денкова: „Очаквам с нетърпение първия си танц във вторник в Dancing Stars

Ути – космонавт, Наско Месечков – Дарт Вейдър в Седмицата на смеха – от 20.00 часа по Нова

„Очаквам с нетърпение първия танц утре. С Калоян се разбираме много добре и мисля, че и двамата имаме близко отношение към танците. Надявам се следващите два месеца да имаме възможност да покажем себе си не само като технически подготвени танцьори, но и да развием по-артистичната и творческа страна на танците”, сподели Албена Денкова за първия си танц, който ще видим на 1 април от 20.00 часа по Нова.

Тя допълни, че се е съгласила за участва в най-бляскавото танцувално шоу, защото вярва, че между танците на паркет и уменията й от фигурното пързаляне може да се получи много интересен микс, който да бъде вдъхновяващ за зрителите и чрез който тя ще съумее да пресъздава интересни образи с всеки танц.

„Тя е много заета, но изцяло отдадена и се раздава напълно по време на подготовката ни за шоуто” – така Калоян описа тренировките с Албена в Москва. Двамата пристигнаха в петък и веднага се отправиха към залата, за да репетират своя първи танц в предстоящата Седмица на смеха в Dancing Stars.

Останалите двойки се готвят за следващите танцови предизвикателства в Седмицата на смеха в Dancing Stars. Ути Бъчваров става космонавт и с Елена ще представят страстно пасо добле. Куикстеп ще танцуват още Албена Михова и Нана. Дарт Вейдър ще кацне на сцената на Dancing Stars, а в неговата роля ще бъде Наско Месечков, който ще танцува заедно с Нели като принцеса Леа. Мика ще се понесе във вихъра на салсата, а нейният партньор Тодор я заеде в истински салса клуб, за да усети емоцията от танца.

Какви още изненади са ни подготвили участниците, ще видим от 20.00 часа по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн