Dancing Stars 11.03.2014 по Нова – старт със супер сцена + снимки

Мика Стоичков и Хубавата Елена се присъединиха към звездното съсловие на Dancing Stars

Шармантната Маги Желязкова ще се изявява като ко-водеща; Сцената на Dancing Stars у нас –  трета по големина в света след САЩ и Великобритания

Дъщерята на Христо Строичков – Мика и Хубавата Елена (позната като невярната любима на „ревящия“ Миро от Биг Брадър), застанаха сред бляскавите редици на Dancing Stars, броени часове преди старта на предаването.

Освен на резултата на усилените тренировки на участниците, зрителите на Нова ще могат да се насладят и на изцяло новата ефектна визия на Dancing Stars. За първи път у нас за шоуто е изградена двуетажна сцена – трета по големина в света след Dancing Stars в САЩ и Вликобритания и единствената двуетажна сцена на Dancing Stars в Източна Европа. Декорът на шоуто е четири сетов, а бляскава атмосфера се допълва и от ефектния мултимедиен дансинг. За първи път зрителите ще имат възможността да проследяват всяка една емоция на участниците. За целта продуцентите са изградили  5-метров бекстейдж и бляскава гримьорна, като всички елементи  изпълват впечатляващите над 1000 кв.м. площ на балната зала.

Неуморната Алекс Сърчаджиева, която с удоволствие разведе представителите на медиите из лъскавите дебри и тайни кътчета на шоуто, изненада чаровната Маги Желязкова в достойната за холувудски величия громьорна. Маги разкри, че част от ролята й на ко-водеща ще бъде да проследява емоциите и настроението на участниците буквално секунди преди да излязат на сцената, да им дава кураж и да съпреживява техните вълнения. За първи път в ефир зрителите ще станат свидетели как гримьорите поставят финални щрихи – грим и коса на звездите, минути преди да стъпят на най-ефектния дансинг.

Зад цялата пищност и разкош на най-обичаното танцувално шоу стоят повече от 6 000 часа усилени тренировки на участниците, а екип от над 100 човека се грижи за безупречния процес.

На събитието бяха изненадани по време на тренировка и Елена, Нели, Мика, Ути, Енчо, Мариан, Антон, ВенЗи, Михаела – облечени в спортни екипи и под зоркия поглед на Илиана Раева и Алфредо Торес. Към журито ще се присъединят и Христо Мутафчиев, който ще се завърне от турне, както и наскоро станалата майка – Галена Великова.

Какви още изненади и бляскави детайли ще съпътстват най-ярките звезди на България по пътя им към танцувалния триумф, ще разберем след броени часове, на 11 март, вторник, от 20.00ч. в ефира на Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: