Dancing Stars финал – 3-ти и 5-и юни 2014 – с Дарин, Михаела и Албена

Дарин Ангелов, Михаела Филева и Албена Денкова са финалистите в Dancing Stars 2014  

Нели и Наско Месечков отпаднаха след мечтания танц на Нели

След три месеца на труд, много танци, хъс и емоция, Нели Атанасова и Наско Месечков напуснаха завинаги сцената на Dancing Stars 2014 по Нова. Тримата финалисти са Дарин Ангелов, Михаела Филева и Албена Денкова. На 3-ти юни един от тях ще отпадне, само на крачка от титлата Крал и Кралица на бала. А тя ще бъде връчена на 5 юни – от 20:00 часа по Нова.

Гимнастичката Симона Пейчева и симпатичният кулинар и участник в Dancing Stars 2014 – Ути Бъчваров, бяха сред публиката на драматични елиминации миналата вечер. Te дадоха всичко от себе си, за да подкрепят Нели и тя да продължи участието си в шоуто, но финалната дума бе на „петия член на журито“ – публиката. Наско Месечков и грациозната Нели бяха достатъчно смели да заложат на съвсем нова хореография и представиха чувствено пасо добле. „Нели, ако зависи от мен, аз отново бих ти вдигнал 10“, бе коментарът на Христо Мутафчиев след красивото изпълнение.

За да подкрепят финалиста Дарин, в публиката бяха брат му Деян и певицата Мария Илиева. Но професионалистката Ани и младият актьор не се нуждаеха от помощ тази вечер.

„100 поддръжки в секунда“, възкликна Калин Сърменов след техния фрийстайл. „Дарине, ако беше индианец, знаеш ли как щеше да се казваш? Артистичният с бързите крака“, добави с усмивка Галена Великова.

Шампионката Мария Гроздева и журналистката Ива Дойчинова агитираха за Михаела и Светльо. Но звездната двойка заложи на любимото на цялото шоу тяхно фламенко и това улесни значително задачата на популярните им защитници. Зрителският вот спести напрежението от елиминациите на олимпийската гордост Албена Денкова и тя бе провъзгласена за първия сигурен финалист още в началото на вечерта.

„Искам да благодаря на продуцентите, на всички от екипа, на прекрасното ни жури. За мен беше чест да бъда на сцената на Dancing Stars 2014 и то заедно с този прекрасен човек и професионалист.“, бяха последните думи на Нели Атанасова на сцената на Dancing Stars 2014, прегърнала своя партньор Наско Месечков. „Благодаря и на всички, които ни подкрепяха и пред малкия екран.“, добави още финиширалата на почетното 4-то място Нели.

Гледай видео запис от елиминациите онлайн

На големите финали във вторник и четвъртък, следващата седмица, трите звездни двойки ще се борят за престижната купа на Dancing Stars 2014. Кой ще бъде на финал? Развръзката на трите месеца блясък, красота, сила и талант, само по Нова, само на 3-ти и 5-ти юни от 20.00ч.

Финали за класиране на двата основни претендента за купата – 03 юни, от 20.00 часа по Нова

Голям финал и награждаване на Крал и Кралица на бала – 05 юни, от 20.00 часа по Нова.

Гледай видео запис от финала онлайн

Галерия от елиминациите: