Дани и Стела с неочакван шок в София ден и нощ 25.03.2016 + видео (епизод 92)

Трудни решения и емоционални моменти предстоят за героите от риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода на риалити сериала Стела и Дани научават, че баща им е настанен в болница в тежко здравословно състояние. Налага се да му бъде направена сложна операция, чиято сума е непосилна за семейството. Отношенията на Дани и Стела с баща им не са добри, но дали двамата ще успеят да намерят най-накрая общ език с него? И ще са готови ли за големите жертви, които трябва да направят, за да осигурят неговото лечение?

Боби също е изправен пред труден избор. Симона се опитва да го убеди да я назначи на работа в бара, но той е раздвоен и се чуди дали да ѝ се довери заради проблемите, които му е създала с мнимата си бременност. Определено обаче Симона има нужда от подкрепата на баща си и в ситуацията с новия приятел на Марина. Освен че се е нанесъл в нейната стая в апартамента на майка й, Стефан ѝ оказва и негативно влияние, което рефлектира върху Симона. Марина се нуждае от помощ, но дали го осъзнава.

Митко и Коко се впускат в ново търсене на печеливша работа, а Стела решава да забърка поредната каша във взаимоотношенията й с Теди. Дали обаче създалата се ситуация няма да се окаже твърде голям залък за крехката Стела? Не пропускайте от 22.00 ч. риалити сериала „София – Ден и Нощ”.

Гледай видео запис от епизода онлайн или тук

Видео анонс –