Даниела – екс-жената на Андрей води „Балкански музикални награди“

Даниела Янков се връща в България за Балканските награди

Даниела Янков ще се завърне в България. Поводът е, че красивата сръбкиня отново ще е водеща на Балканските музикални награди. На 4 юни на пл. Батенберг в София Даниела ще посрещне част от най-актуалните звезди. Тя ще се забавлява заедно с публиката на площада и с милионите зрители пред телевизионните екрани във всички балкански държави.

За своето завръщане и представяне Даниела ще се довери изцяло на български екип – стилисти, гримьори и фризьори. Преди да стъпи на българска земя обаче, тя ще е домакин на изискано парти в Белград, на което ще бъдат представени пред сръбските медии подробности около официалната церемония на наградите.

Даниела е едно от най-ярките имена в сръбския телевизионен ефир. Нейното присъствие на Балканските награди е логично продължение на успешната й кариера и огромната й популярност в повечето държави на Балканите.

Повече от 30 000 души се очаква да присъстват на пл. Батенберг на 4 юни и да станат свидетели на неповторимото шоу на Горан Брегович и неговия оркестър за сватби и погребения, на румънската звезда Inna, както и на носителите на приза за Песен на Балканите.

Още много гост-изпълнители вече са приели поканата на организаторите от Balkanika Music Television да участват и да представят хитовете си, а имената им ще бъдат анонсирани съвсем скоро.