Danny Howells бие енергийна спринцовка на хитовете в „Ялта“!

Danny Howells в Ялта на 20-и март

След невероятния парти уикенд с Menno de Jong и Juan Alvarez, на 20-и март в Ялта столичните меломани  ще се потопят в уникалното, еклектично „дийп-секси-фючъристик-тек-фънк-хаус“ звучене на английския диджей и продуцент Danny Howells.

Danny е един от малкото диджеи на световната музикална сцена с наистина уникален стил, завладяващо дийп и секси фънк хаус звучене, а страстта, с която заразява всяка публика, го е превърнала и в един от най-търсените музиканти.

Изцяло посветен на музиката, с богат музикален вкус, простиращ се от джаз до рок, поп и всичко по-ексцентрично, Danny Howells винаги се фокусира върху свои специални тракове, които никой не е използвал преди това и ги зарежда с модерно звучене и изобилие от енергия. Компилациите му Renaissance, Global Underground Miami 27 и Nocturnal Frequencies се радват на огромен успех, като наскоро Resident Advisor обявява Nocturnal Frequencies за един от топ 100 най-добри миксове на десетилетието.

Освен диджей, Danny Howells е и утвърден продуцент, благодарение на лейбъла си Dig Deeper, който стартира миналата година и е фокусиран изцяло върху неговите продукции и ремикси, а те печелят подкрепата на диджеи като Hernan Cattaneo, Pete Tong, Timo Maas, Liubo Ursiny и много други. Danny Howells се слави и с ремиксите си, работил е със звезди като Madonna, Destiny’s Child, Robbie Williams, David Morales и много други.

Английският диджей е известен с маратонските си сетове от над 12 часа в световни клубове като The Ark, Aria, Twilo и именно затова на 20-и март в Ялта столичните клъбъри трябва да се подготвят за едно разтърващо парти, със сет, който ще ги накара да танцуват до сутринта.

На 27-ми март зад пулта ще е Luibo Ursiny за да отпразнува рождения си ден на специалното парти Blame, като седмицата преди това той ще е диджеят, който ще подгрее Danny Howells, а и ще довърши публиката с разтърсващ сет.

Виж Donna Summer – I feel Love (Remix) Danny Howells: