Дарин от „Стъклен дом“ отива на абитуриентски бал – спечелиха го!

Дарин избра Алекс за своя дама

БГ РАДИО и Дарин Ангелов ще превърнат една абитуриентка в принцеса

Шестата звездна абитуриентска двойка на БГ РАДИО са Александра Петрова и актьорът Дарин Ангелов!

Късметлийката е от Стара Загора и мечтата й за истински принц до нея на абитуриентската й вечер е вече факт благодарение на БГ РАДИО.

Дарин ще я придружава на специалния й ден и както лично обеща в ефира на БГ РАДИО – ще се постарае да направи празника й неповторим.

В ролята на звездни кавалери на БГ РАДИО са били: Графа, Миро, Дичо, Любо и Орлин Павлов. Преди две години пък Мария Илиева бе звездна дама на абитуриент от Нова Загора. Градът на липите ще посрещне чаровника Дарко и красивата Александра на 24 май!

Абитуриентките и фенки на Дарко трябваше да  изпратят своите имейли към него  на zvezda@bgradio.net, заедно със своя снимка. Дарин получи много писма от момичета от цяла България. Някои закачливи, други – наистина вълнуващи, и даже няколко по-пикантни. Той прочете всяко едно от тях внимателно преди да се спре на своята избраница. Писмото на Алекс към него с „много чувство за хумор” започва така:

Искрено се надявам да те спечеля, защото доста добре би ми подхождал в случай, че не си по-нисък от 179 и не мислиш да напълнееш и изгубиш идеалната си физическа форма или чувството си за хумор до важния ден…,

пише Алекс, която се оказа детайлно запозната с театралната кариера на актьора, факт, който много е впечатлил Дарин. Той приема за знак и името на гимназията й  – езиковата „Ромен Ролан” – чиито романи са превърнати в любими за него постановки.

Алекс вече е избрала и приготвила своята рокля. Като истински кавалер, той ще спази цветовете на тоалета и за своето облекло.

Виж секцията на БГ Радио в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!