Дървото на живота, епизод 8 от ТВ7 – видео

Акценти от филмовата програма на TV7 за 20 и 21 април 2013 г., събота и неделя

20.04.2013, събота, 21:00
„Чужди пари”, Funny Money
комедия, САЩ, Германия, 2006
В ролите: Чеви Чейс, Арманд Асанте, Пенелъпи Ан Милър
Режисьор: Лесли Грийф

Гледай видео анонс онлайн

Какво ще направите, ако съдбата ви поднесе куфарче с пет милиона долара: разбира се, ще уредите живота си. Това решава да направи и скромния счетоводител Хенри Пъркинс (Чеви Чейс), когато на връх рожденият си ден се озовава в местния бар с чужд куфар пълен с пачки небелязани банкноти.

Решен да изчезне с парите, той резервира първият възможен полет за Европа, за да започне нов живот с жена си Каръл (Пенелъпи Ан Милър). Скоро обаче, на вратата им се появява детектив Дженеро (Арманд Асанте) и започва да им задава неудобни въпроси, приятелите им Вик и Джина пристигат за рождения ден, а след тях и детектив Слейтър от отдел „Убийства”, който вече разследва смъртта на Хенри.

Когато се изтърсват и известната собственичка на галерия и шефът на Хенри (Робърт Лоджиа), плановете им спешно да напуснат Щатите напълно се провалят…

21.04.2013, неделя, 20:00
„Дървото на живота”, еп. 8

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео запис от епизода онлайн

Наследникът на рода Вълчеви Йордан и турската девойка Азра ще посрещнат съдбата си в поредния 8-ми епизод на българската сага „Дървото на живота“. Ще намерят ли начин двамата влюбени да бъдат заедно или религиите им ще ги разделят безвъзвратно? Панто Вълчев е в центъра на опасен любовен триъгълник между съпругата си Евдокия и нейната братовчедка Божура Джевезова. Разумът или чувствата си ще последва Панто? И ще успее ли най-накрая да сложи ръка на семейната тютюнева фабриката?

21.04.2013, неделя, 22:10
„Червеният ъгъл”, Red Corner
криминална драма, трилър, САЩ, 1997
В ролите: Ричард Гиър, Джеймс Хонг, Бай Линг
Режисьор: Джон Авнет

Гледай видео анонс онлайн

Джак Мур (Ричард Гиър) е американски адвокат, който работи в Китай. В навечерието на успешното приключване на една голяма сделка той прекарва страстна нощ с красива китайка. Но утрото се оказва доста по-мрачно от вечерта. Джак осъмва с белезници на ръцете и повдигнато срещу него обвинение за убийство. С помощта на своята служебна защитничка Шен Юелин (Бай Линг), американецът започва да търси как да докаже невинноста си.