Държавата е кофти, но слушай Р.Е.Н. и „Не се предавай“! (+видео)


Р.Е.Н. сподели, че ще продължи да екпериментира с качествени видеа, невероятна визия и заинтригуващи музика и текстове!

Също така благодари на прекрасните си фенове, които я подкрепят във всеки един момент!

„Ситуацията в държавата ме принуди да запиша тази песен, и се радвам, че точно в този момент видеото е вече факт! Надявам се с тази песен да стимулирам младите хора в България и да им създам нужното самочувствие за да успеят, защото те имат нужда от това!

Ние повече от всички сме научени да бъдем силни и борбени, но когато има кой непрестанно да ни възпира и да пречи на осъществяването на нашите мечти, ние забравяме за това и търсим друг изход!

Та посланието на песента е точно това, да се борим със създалата се ситуация и да бъдем силни! Аз вярвам, че един ден всичко ще се оправи и моят приятел, съсед или продавачът в магазина за любимите ми обувки ще е добре!“ – декларира Р.Е.Н., която може би ще бяга от „вулгарния си имидж?! (виж по-долу)

„ПАРЧЕ СЛЕД ПАРЧЕ – ХИТ СЛЕД ХИТ – Р.Е.Н. – ТИ ВЕЧЕ СИ НАШИЯТ МИТ“ – това е лозунгът на почитателите на зашеметяващата рапърка, които истински се радват на хъса, с който Р.Е.Н. работи.

Само за една година с музикална компания POP CORE MEDIA Р.Е.Н. записа 4 авторски парчета и 4 видеоклипа. ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО !!! ГОТВЕТЕ СЕ ЗА НОВИ ИЗНЕНАДИ ОТ ВАШАТА Р.Е.Н. !!!

Р.Е.Н.-Движи

Р.Е.Н.-Всичко блести

Р.Е.Н – „Не се предавай „ – 2011г. – „Поп кор медия”
т. Иван Иванов
м. Тодор Димитров – Токича
ар. Тодор Димитров – Токича