Дъщерите на Лияна и Ваня Червенкова герои във ВИП Брадър

Лияна разплака „ВИП Брадър“ – дъщерята на певицата й написа прочувствено писмо

Фолк певицата Лияна разплака публиката в студиото на „ВИП Брадър“ и зрителите пред екраните с прочувствено изпълнение на песента „Лудо младо“ на финала на риалитито. Заедно с нея на сцената излезе ДесиСлава. Двете пяха без никакъв музикален съпровод, като изпълнението им звучеше перфектно. Дори водещият Ники Кънчев се развълнува, а братовчедът на Лияна – Константин, който беше поканен, за да я защитава, не издържа и се присъедини към дуета.

Дъщерята на певицата – Дениз, през цялото време не спря да плаче. Тя също бе поканена в студиото, за да подкрепя майка си. Във видео обръщение към нея пък момичето прочете прочувствено писмо, в което беше написало: „Мамо, ти си моят пример, израз на красота и съвършенство. Дори и да не победиш, ти си моят победител“.

След като чу думите на детето си, певицата го прегърна и се разплака заедно с него. Тя каза, че независимо от мястото, на което ще се класира, се чувства победител, защото е спечелила любовта на съквартирантите си. „Обичам ви!“, обърна се Лияна към останалите участници в риалитито. И каза, че те са нейното второ семейство.

Всички защитници споделиха положителното си мнение за певицата. Единствено Илиана Раева обяви, че една жена със стил и възпитание не би следвало да показва чувствата си към Тервел Пулев толкова откровено, а дни след като разбере, че той няма сериозни намерения към нея, да намира нов обект на любовта си.

Изплашиха със зет Ваня Червенкова от „ВИП Брадър“

„Мамо, ще се женя“, каза дъщеря й Никол

Че ще става тъща – така се пошегуваха продуцентите на „ВИП Брадър“ с Ваня Червенкова по време на финала на шоуто.

„Мамо, ще се женя. Имам нужда от помощта ти за организирането на сватбата“, каза Никол – дъщерята на бизнес дамата във видео обръщение към майка си. Впоследствие стана ясно, че това е шега.

Самата Ваня засегна темата с огромния вот за себе си, получен само от 4 сим карти. Тя каза, че извинява на зрителите и че няма нищо общо с организирането му. Освен това повтори желанието си да дари гласовете си на шампионката Станка Златева.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: Агенция ПИК и VsekiDen.com

 
По темата: ,