Дъщеря ми изчезна след тормоз за оценки! – Съдби на кръстопът 10.02.2015 + видео

Нов сезон на „Съдби на кръстопът”

Новият сезон на документалното риалити „Съдби на кръстопът” започва на 10 февруари, вторник вечер в ефира на Нова.

Премиерните епизоди, които зрителите могат да следят от 20.00 ч. всеки делник, представят драматични истории по действителен случай, в които главните герои трябва да вземат важни решения в трудни ситуации.

„Съдби на кръстопът” отново ще предложи вълнуващи и разтърсващи истории, като новият сезон започва с разказ за баща, който преминава границата на разумното поведение спрямо дъщеря си.

Момичето системно бяга от вкъщи и попада в ситуации, които застрашават живота й.

14-годишното момиче изчезва безследно от ученически лагер! Майката и бащата на Надежда са в пълен шок, а полицията е безсилна… Ужасените родители очакват най-лошото! Какво се е случило с Надежда, дали ще се върне и кой е виновен за изчезването й?

След дълга борба със самия себе си бащата превъзмогва родителските си амбиции и осъзнава, че оценките не са най-важни за щастието на дъщеря му. Защо връзката между родители и деца е толкова крехка и кой е най-добрият начин да опазим децата си – това ще разберем тази вечер от 20:00 ч. по Нова телевизия!

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео запис от предаването онлайн

Следващият епизод на документалното риалити в сряда (11 февруари) ще разкаже за 14-годишно момче, обвинено в сексуален тормоз над своя съученичка. Историята в четвъртък (12 февруари) е за две 16-годишни момичета, които имат деца от един баща, а в петък (13 февруари) зрителите ще видят колко сериозни могат да бъдат последствията, когато отказваме да приемем края на връзката си.