Дъщерята на Валери и Николета одра кожата на татко – снимка

Николета Лозанова най-сетне показа дъщеря си.

Секси красавицата явно е изчаквала добра оферта, за да се съгласи да направи публично достояние личицето на малката Никол, коментират злите езици. А може би просто е спазвала старата българска традиция детето да не се показва на чужди хора, преди да порасне достатъчно.

Така или иначе списание „Жената днес” публикува първата фотосесия на гордата майка и нейното отроче. От пръв поглед се вижда, че малката Никол е дъщеря на Валери Божинов – тя буквално му е одрала кожата. Фотосесията пък е решена в ретро стил, който напоследък е доста актуален.

Явно доволната от резултата, Николета показа корицата на списанието на своята страница във Фейсбук. Тя коментира: Изключително съм щастлива, че едва пет месеца след раждането мога вече да покажа на всички вас малката Никол, с която заснехме ексклузивна семейна фотосесия, кадрите от нея можете да видите единствено в списание „Жената днес”.

Феновете са очаровани от малкото същество. „Никол е одрала кожата на своя татко – Валери Божинов“, „Браво! Да е жива и здрава малката Никол!“, „Малката Никол е истинско съкровище!“, „Със здраве да й се радвате!“, са само малка част от техните коментари.

Инфо: Агенция Дартс нюз, снимка: списание Жената днес