Даскалът Миро не харесва дуета с Анелия – ново по MAD TV!

Миро проведе първия „Час на класа” от кампанията на MAD

За 40 минути най-голямата попзвезда в България влезе в ролята на класен ръководител

Миро беше първата българска знаменитост, която се включи в кампанията „Часът на класа”, организирана от MAD TV. Звездата влезе в ролята на класен ръководител на 9А клас от 7 СОУ «Св. Седмочисленици» в София и проведе един специален учебен час. Класът спечели първия етап на кампанията, след като събра най-много гласове под снимката си в профила на MAD във Facebook (www.facebook.com/madtvbg).

Учениците сами бяха решили да поздравят Миро с песента на кариZма „Колко ми липсваш” при влизането му в класната стая!

Поп изпълнителят видимо беше развълнуван да се озове в училище отново, но този път да застане зад учителското бюро. Той отговори откровено на всички въпроси, които учениците му зададоха, даде ценни съвети на всички за бъдещото им развитие, а преди да си тръгне не пропусна да се снима с учениците, като дори обеща да им намери билети за следващия концерт на „Гласът на България”.

Звездата разкри, че песента от собственото си творчество, която обича най-много, е „Август е септември”, а тази, която не харесва, е дуетът му с Анелия „Завинаги”, като дори не е одобрил Тодор Гаджалов да я изпълни следващата седмица в музикалното шоу!

Според Миро Тодор има реални шансове да спечели състезанието и да се превърне в „Гласът на България”. Поп звездата прогнозира, че младият изпълнител най-вероятно ще продължи музикалното си образование извън България и не е изключено да се превърне в звезда и в чужбина!