„Дачо се наскача“ – айде пак при „леля“ Софи Маринова!

Песента „Боледувам” вече не е на мода – Софи ще „врътне” нов хит за 15-ина дни!

Вече не е актуална в живота на Софи Маринова песента „Боледувам„. Не, не става въпрос за това, че е преболедувала Дачо, с когото се бяха разделили, причината е друга: двамата са отново заедно отпреди два-три дни. Това съобщи самата певица по „Сигнал плюс„. Ето какво точно каза тя:

„Както казва дядото на Дачо: „Дачо се наскача“ и си дойде вече. Поживя си 4 месеца и сега сме си отново заедно. Нали знаеш колко много го обичам. Решихме да опитаме от начало. Мисля, че два дена, три вече сме заедно. Ние с Дачо се познаваме, както казва Азис: „До болка“, но сега се радваме един на друг и само се прегръщаме, целуваме. Все едно сме започнали от начало“.

На шега певицата каза: „Той Дачо викаше: „Айде още малко да се направя на мъж“, ама аз му казах: „Още малко ако беше поживял щеше да изгориш. Щях да си хвана друго гадженце“.

Софи Маринова ще направи и нова песен, защото, както казва самата тя, вече се е „излекувала“. „Днес ще ходя да репетирам песента. Да видя текста, музиката – дали са хубави или трябва да сменям нещо. Мисля до 15-20 дена ще я имате“ – каза Софи. Парчето ще се сдобие и с видеоклип.

Побързай да гледаш „Боледувам“, докато не замине в забвение:

Инфо на Signal.bg