„Давай“ завръщането на Voice of Boys от X Factor – видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=TOqKdrD1Cu8

Момчешката група Voice of Boys , събрана в X Factor 1, са готови с ново парче и имат още една изненада за феновете си – нов член на бандата: Георги Топалов, който е рус, мускулест, има татуировки и може да танцува. Георги също е участвал в шоуто „X Factor“, откъдето се познава с останалите момчета, а след като Константин Иванов и Пламен Денчев напускат бандата, той е бил първият и единствен избор за нов „войс”.

Освен че притежава необходимите гласови качества и харизма, за да се впише на сцената до Недислав Драгнев и Мартин Костадинов, Георги Топалов има и правилния цвят на косата – с русата си прическа, той е перфектното допълнение към  другите момчета, които са съответно червенокос и брюнет.

Voice of Boys вече са готови с първото си парче в новия състав, което се казва „Давай”. Песента е с доста по-клубен саунд от досегашното им творчество, катo музиката и текстът са на Недислав Драгнев, а аранжиментът е дело на нашумелия рапър Pavell.  

За малко обаче партито по време на снимките на клипа да бъде помрачено от нелеп инцидент – Недислав се задавил с конфетите, които са част от специалните ефекти на клипа и почти се задушил пред камерата, преди останалите да разберат, че не се шегува и да му се притекат на помощ. Сега обаче Недислав, Мартин и Георги могат спокойно да се смеят на случката – те признават, че няколко пъти са гледали записа от камерите. Клипът „Давай” е заснет с революционната камера α 99, режисьор е Александър Моллов, който наскоро снима още едно стилно поп видео – „Тази сила” на певицата Yoko Zaharieff, а продуценти са DAT Studio. Междувременно Voice of Boys планират клубно турне със смазващо лайв шоу и променен репертоар, така че феновете им ще имат възможност скоро да ги видят в една неподозирана светлина.

ДАВАЙ

Музика и текст: Недислав Драгнев

Аранжимент : Pavell (Павел Николов)/ setaabrat.com

Студио – записи: Юлиян Янев/ Vynil Studio

Микс/Мастеринг: Виктор Добрев

 
По темата: