David Guetta харесва ремикс от слушател на Fresh! – аудио

Слушателите на Радио Fresh и David Guetta са единодушни кой е победител в конкурса за DJ звезда. Ремиксът на Андрии Бурка събра най-много симпатии.

 

David Guetta избра лично победителя в DJ конкура, организиран от Радио Fresh!. В рамките на месец, хит радио номер едно в България предизвикваше своите слушатели да участват със свой ремикс на песента “Where Them Girls At”. От всички 82 участници, трима събраха най-много гласове на слушателите, а екипът на звукозаписната компания EMI Music France и лично френската звезда посочи победителя – украинеца Андрии Бурка, който от 15 години живее в България.

 

Новината кой е победител съобщи в ефира представител на Анимато мюзик, EMI за България. Победителят вече се радва на слушателските симпатии, след като спечели едномесечна ротация на ремикса си в националния ефир на хит-радио номер едно в България – Радио Fresh!

Конкурсът бе организира в чест на новия албум на David Guetta, “Nothing But The Beat”, който излезе на българския и световния музикален пазар във формат двоен компактдиск на цената на един – поп албум + електро албум, подарък от култовия продуцент и DJ специално за неговите фенове.

 

„Кампанията на Радио Fresh! и представителя на EMI за България – Анимато мюзик, имаше за цел да популяризира по нетрадиционен начин младите таланти на България. Искахме да покажем творческата страна на съвременната музика – от създаването на един потенциален хит, до промотирането му, оценката на слушателите, както и на световна звезда като David Guetta.”, обяви Радослав Неделчев, Маркетинг Мениджър на Радио Fresh!.

„Щастливи сме, че толкова много участници се включиха в предизвикателството да пресъздадат една популярна песен. Гласовете на феновете надхвърлиха 20 000 и това ни кара да сме горди от успеха на кампанията. Разбира се, ние от Радио Fresh! не спираме до тук – съвсем скоро ще отправим поредното предизвикателство към слушателите си.”

Повече за победителя, както и самият ремикс можете да откриете на radiofresh.bg – най-посещавания радио-сайт в България. 

ТОП 3:

Андрии Бурка – 5201 гласа

Тодор Георгиев Маламов – 4371 гласа

Nikolay Georgiev Geshev (DJ Geshev) – 4301 гласа