David Guetta прониза Jessie J с „LaserLight“ – видео

Jessie J ще пее на кралицата

Jessie J изкара нов хитов сингъл със заглавие „LaserLight”. Парчето е включено в новата луксозна версия на мулти-платинения първи албум на звездата Who You Are.

„LaserLight” е електро-хаус балада, в която ясно се открояват денс бийтовете на David Guetta и мощният вокал на Jessie J. Оказва се, че това съчетание е успешна формула и „LaserLight” се нарежда в редицата на най-размазващите парти хитове за лято 2012.

Вече няма сингъл на Jessie J, който да не се  е превърнал в хит. Тя бързо доказа, че е една от най-горещите поп изпълнителки с продадени повече от 11 милиона копия на синглите си и над 2 милиона копия от суперуспешния си дебютен албум.

Очертава се 2012-та да е най-вълнуващата година в кариерата на Jessie. Тя ще бъде в журито на „Гласът на Англия” – още едно голямо предизвикателство! През юни дивата ще озари сцената на Бъкингамския дворец, защото ще се присъедини към легендите Сър Пол Макартни и Сър Елтън Джон, за да честити юбилея на Нейно Величество Кралицата на Великобритания.

Изненадите от Jessie J тепърва предстоят! Дали “LaserLight” ще бъде вашият любим хит за това лято, разберете още сега като изгледате видеото към хита в You Tube.