David Guetta със специално интервю по MAD TV

За първи път David Guetta даде ексклузивно интервю за две български медии

Първото и единствено интервю на феноменалния френски dj за българия ще бъде излъчено по Радио Fresh! и Mad TV – тази събота, 15 октомври

Само тази събота, 15 октомври, слушателите и зрителите на две национални български медии ще имат ексклузивната възможност да видят и чуят какво сподели световно известният DJ David Guetta специално за българските си фенове. Интервюто на френската звезда можете да чуете точно в 12.00 ч. по Радио Fresh! и да гледате от 21.00 ч. по MAD TV.

Екип от журналисти от радио Fresh! отпътува до Париж с единствената цел да се срещнат лично с David Guetta и да разговарят с него за актуалния му хитов албум Nothing But The Beat, интересните случки по време на съвместните му записи с най-големите имена в света на поп, R&B и хип-хоп музиката, за връхлетелия го успех, за неговите вдъхновения и мечти, новите проекти, които да очакваме от него и още много изненадващи разкрития, които феновете му ще научат единствено от ефира на радио Fresh! и MAD TV. Ще разберем и защо френският DJ е решил да направи жест към всички свои почитатели по света, като към всеки диск от Nothing Bt The Beat подарява и копие от новия си електро албум.

Тази събота, 15 октомври – слушай по радио Fresh!, от 12.00 ч.и гледай по MAD от 21:00 часа.

 
По темата: ,