„Дай 5“ минути на Митко Петров – хит или „шит“? Видео!

Гледай Митко Петров – „Дай 5“ онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=MlU5byCDmwI

Митко Петров – зад това тривиално име се крие един нетрадиционно симпатичен младеж от Бургас. За първи път Митко Петров се прочу през миналото лято – на 2012 г., когато в ефир бе изстреляно дебютното му видео – „За истинската любов“, събрало хиляди гледания и над 85% одобрение в интернет.

Уви, не такова е положението с втория опит – „Дай 5“. Вероятно изпълнителят се е опитал да се намести удобно в най-актуалния към момента жанр – рап музиката, но резултатът е спорен. Спорен – защото към 16 август 2013 г. Митко Петров е получил за проекта си 30% неодобрение във VBOX7, а коментарите са предимно негативни.

Предполага се, че ако има здрав разум, изпълнителят ще се опита да се завърне към своето денс амплоа. За разлика от „Дай 5“, „За истинската любов“ бе прието без резерви и получи ротация по BOX TV.

Откъм видео реализация „Дай 5“ е безпогрешно – с режисьор Николай Гарабедян за Cybertronic Studios. Същите снимат хитовете на Димитър Кирязов („Dance with me“).

Извън видеото обаче, солидна маса хора критикуват най-вече текста, а в голяма част и изпълнението на „Дай 5“. Дали парчето е хит или провал ще покажат музикалните класации съвсем скоро.

Ето как Митко Петров описва себе си, макар и в трето лице, в официалния си Фейсбук профил:

„Митко Петров е млад изпълнител от Бургас. От малък проявява интерес към музиката и тя се превръща в най-голямата му страст и плод на най-съкровените му мечти. Завършва музикалното училище в Бургас с отличен успех със специалност класическо пеене, което развива гласовия му и артистичен талант и му дава възможността да изпълнява широк избор от стилове – от поп и dance до арии от мюзикли, оперети и оперни спектакли. В момента е студент в Нов Български Университет, департамент Музика с поп и джаз пеене при доц. Етиен Леви.

Млад, талантлив, артистичен и чаровен Митко Петров дава заявка за един наистина впечатляващ дебют, в който ще откриете живинката и страстта на артист с големи мечти и идеи.“.