„Дай жега“ на този линк, моля!! Тук е новият летен клип на Мария!

В новото видео, Мария се шири в черен кабриолет Rolls – Royce Phantom с бял салон

На 28 май, петък, в ефира на „Планета“ бе премиерата на новото видео от Мария – “Дай жега”. Това е поредният проект, за който обичаната изпълнителка се довери на хитмейкъра Кости Йонита.

В унисон с настъпващото лято, снимките на видеото бяха на крайбрежната ивица на курорта Слънчев бряг. Многобройният снимачен екип бе изненадан от пороен дъжд, който сякаш предвещава голям успех за “Дай жега”. Предизвикателните танци са дело на балет “Нова”, а главната мъжка роля е поверена на екзотичният красавец Макс.

Горещите кадри бяха запечатани от ред камера, а Мария се надява крайният резултат да зарадва многобройните й фенове. Най-голямо удоволствие на певицата доставиха снимките с уникален черен кабриолет Rolls – Royce Phantom с бял салон, който тя подкара сама.

В новия си клип Мария изневери на “вечното черно” и заложи на стилен тоалет в екрю и секси бански костюм в същия цвят. Марките на които певицата се довери за визиите си са Gaultier, Malloni и La Perla, а стилните обувки, с които ще я видим във видеото са на Versace.

Цялостния имидж на певицата се допълва и от ефектните бижута на “Фантазия” с кристали Swarovski. Премиерата на песента “Дай жега” пред публика бе на промоцията на албума на Галена “Официално забранен” в Арбанаси.

Режисьор на клипа е Людмил Иларионов – Люси.

По инфо на Planeta.TV

„Дай жега“ на долното клипче сега!

 
По темата: