Дъжд – нов хит от Революция Z

Новото парче на „Революция Z” се превръща в сензация –  този четвъртък от 20:00 часа в по bTV

Победителката в първия конкурс на групата – Джесика Неделчева влиза в антуража на „Революция Z

Четвъртък вечерта от 20:00 часа „Революция Zще стартира конкурса на D2 „Голямото междучасие”, който ще отприщи творческите сили на младите изпълнители в музикалната романтична драма по bTV. Феновете ще станат свидетели на много рок и R&B, ще разберат подробности от конкурса, който събра четиримата приятели заедно и разпали войната между двете конкурентни групи. Те ще имат възможност да усетят адреналина от състезанието и да видят новият провокативен клип на Мира, който ще амбицира Тино, Боби, Фипо и Ани да направят иновативна рекламна кампания за песента си. В това начинание ще им помага победителката във facebook играта на „Революция Z” за най-оригинален шарж, колаж, комикс или графит – Джесика Неделчева.

Междувременно, в 197 училище директорът Цеков се опитва да запази реда и морала, нарушени от публикациите на Димитрова. Дали ще успее да се справи с тази мисия, въпреки че учениците харесват текстовете й и в чие лице ще намери съюзник, зрителите на bTV ще разберат в четвъртък от 20:00 часа в „Революция Z”.

Савов ще бъде впечатлен от неподозиран талант на Мария. Той ще покани красивата гримьорка да бъде негова муза, но докъде ще доведе това в отношенията им? На сбирките на зависимите Маринова ще се опита да помогне на Боби, но превратностите на съдбата ще превърнат именно учителката по физическо в нуждаеща. Боби ще се окаже на правилното място, в правилното време и ще я спаси от голяма опасност.

Конспирациите, манипулациите и творчеството, съпътстващи истински напрегнатата битка за място в Топ 5 в „Голямото междучасие” на D2 зрителите на bTV ще видят в четвъртък от 20:00 часа в „Революция Z”.

Новото парче на Революция Z е “Дъжд”, става ясно от официалната фейсбук страница на сериала – https://www.facebook.com/revoliuciyaZ.sex.laji.muzika . В извънработно време феновете на продукцията разпространяват линкове към нови епизоди и нови парчета от Революция Z. В работно време администраторите на страницата премахват всички интернет препратки, за да може феновете да чуят и видят сериала и песните само в ефира на bTV.

Слушай новия хит на Революция Z – Дъжд.

Гледай видео запис от епизода онлайн

 
По темата: