Дебора и Кристиана скандализират с първия си хит – „Всичко или нищо“

Дебора и Кристиана – монахини или прелъстителки?>

Новите открития на музикална компания Ара мюзик- Дебора и Кристиана вече са готови с първия си видеоклип към песента „Всичко или нищо”. В края на 2009г. в ефира на ФЕН ТВ се завъртя провокативното видео, което превръща двете изпълнителки от монахини в изкусни прелъстителки.

В лентата виждаме молещ се тъмнокож свещеник, който  започва да танцува под звуците на тяхното парче. Монахините също захвърлят морал и задръжки и се забавляват с „Всичко или нищо”.

„Беше много приятно да заснемем видеоклипа заедно с Дебора, въобще не се притеснявах и всичко беше страхотно.”, споделя Кристиана.

„За нас с Кристиана новата година започна много добре, защото песента ни е една сбъдната мечта! Пожелавам на всички хора да сбъднат мечтите си през 2010г”, казва Дебора.

Кристиана е студентка в Музикалната академия „Панчо Владигеров” и споделя, че пее и свири на пиано от малка. Нежното блондинско излъчване, съчетано със завидни гласови данни, напомнят на световноизвестната звезда Кристина Агилера и това често дава повод да наричат и самата Кристиана – „Кристиана Агилера”.

Дебора е лице на модния подиум, но винаги е мечтала да стане певица. Постъпването й в музикална компания Ара мюзик е най-запомнящата й се случка през изминалата година. Зашеметяващо красива и амбицирана да успее и на музикалната сцена- това е брюнетката Дебора.

Дебора и Кристиана представят първия си проект в дует, а самата идея е продиктувана от отличното съчетание на гласовете им и противоположните визии – блондинка и брюнетка.

Музика и аранжимент- Оцко; текст- Теньо Гогов; режисьор на видеоклипа- Николай Нанков.

Виж клипа на Дебора и Кристиана – „Всичко или нищо“: