Дебора – от Биг Брадър до лудницата

Фолк певицата Дебора сама се похвали, че влиза в психиатрична клиника, за да лекува проблеми с нервите и алкохола. Изпълнителката изпадна в истинска истерия, особено след като беше пребита пред блока си и това наложи незабавно лечение за нея, пише HotArena.

След участието си във формата, певицата изпадна в още по-голяма истерия. Тя не спира да плюе по продуцентите, като твърди, че са използвали нестабилното й състояние, за да я изкарат луда и алкохоличка.

„Много скоро и Биг Брадър, и всички ще разберат коя съм! Аз не се продавам за пари… както повечето за хонорара! Имам достойнство, въпреки че ме изкарахте алкохолична. Аз имах паник атаки и в брадъра те се засилиха, а те знаеха–написах го в анкетата! Това предаване се подигра с мен, моето достойнство и чест! Аз не заслужавах това! Но нищо, всеки си плаща за стореното!”, гласи настървеното изявление на певицата в социалните мрежи.

Дебора сподели също така, че влиза в болница заради мъчителни паник атаки и нервен срив. „Дано Биг Брадър спечели от това, да вкара някой при психолози и невролози! Благодаря Биг или Миг си, но ми писна да правите хората на глупаци. Всеки има слаби страни, а вие се възползвате!”, фучи още риалити брюнетката.

От риалити формата по никакъв начин не отговарят на обидите на Дебора. Самите те виждат, че психическото състояние на момичето никак не е добро.

30 дни в пълна изолация в лечебна клиника ще изкара фолкпевицата Дебора, съобщава „България Днес“. Изпълнителка от близо седмица е в столична болница, където има за цел на стабилизира разклатеното си здраве.

„След излизането ми от „Биг брадър“ преживях няколко паникатаки, което доведе до нервен срив. Точно тогава бях нападната и пребита, което засили негативните емоции. Преживях огромен шок. Пиех лекарства, но не ми помогнаха и затова постъпих в неврология. Благодаря на лекарите, които се грижат за мен, и се надявам скоро да се върна на музикалната сцена“, заяви Дебора в специално видеообръщение.

В лечебното заведение тя е в пълна изолация. Забранени са свижданията й от близки и приятели, а докторите й разрешават само по два час на ден да използва мобилния си телефон. Целта на лечението е Дебора да се откъсне от външния свят и да се успокои. Най-рано след 2 седмици ще бъдат разрешени посещенията при нея, така че тогава роднините й ще могат да се срещнат лично и да поговорят с нея.

„В „Биг брадър“ ме изкараха алкохоличка, а истината е, че с алкохола се опитвах да потуша мислите си и паникатаките. Бях едно лъчезарно момиче, а ето докъде ме докараха. Дано са доволни от рейтинга, който постигнаха. След това се изписаха какви ли не измислици, но за мен е важно, че приятелите и семейството ми бяха неотлъчно до мен“, добави Дебора.

В момента тя е сложена на системи, като също така приема предписани от докторите лекарства и й поставят инжекции. „Много съм благодарна на лекарите, правят всичко възможно да се възстановя и го оценявам“, заяви пред „България Днес“ фолкпевицата в един от малкото моменти, в които имаше възможност да говори по мобилния си телефон.

След излизането си от риалити шоуто изпълнителката получи десетки предложения за участия в нощни заведения. Заради здравословното си състояние Дебора няма как да ги реализира. Вероятно певицата отново ще гостува в дискотека през януари догодина. Дебора се надява и да бъде изписана от болницата за рождения си ден, който е на навръх Коледа – 25 декември. Тогава видинчанката ще стане на 27 години.

Дебора, чиято разклатена психика лъсна пред цяла България покрай монтажите на „Биг Брадър: Моуст уонтед“, има намерение да търси правата си в съда. Публичното унижение, на което певицата беше подложена от продуцентите, е оценено от адвокатите й на 200 хиляди лева, а гражданският иск може да бъде заведен още преди Коледните празници.

За по-малко от седмица в ефир фолкдивата си създаде имидж на непоправима алкохоличка, при това с вещото съдействие на риалитито. Още от първия ден стана ясно, че след няколко напитки тя губи спомен какви ги е вършила. Продуцентите се постараха да я представят само в негативна светлина. Дори водещият Ники Кънчев с неприкрито задоволство говореше за проблемите й с чашката, а прякорът й „Мис Махмурлук“ за една от мисиите си беше истинска гавра с труп.

Проблемите на Дебора бяха ясни още преди влизането й в Къщата. Самата певица е признавала многократно в свои интервюта, че е подлагана на тормоз и бой от свои бивши гаджета. В продължение на няколко месеца е търсила и специализирана лекарска помощ. И това със сигурност се е знаело от продуцентите.

Оказва се, че драмите на Дебора не са свързани единствено със злоупотребата с алкохола, но и с опит за самоубийство, който тя е правила преди години. Психическото състояние на мацката не е добро, това споделя и самата тя в редица свои телевизионни изяви. Нейна близка, загрижена за здравето ѝ, разказва, че фолкпевицата е лежала в психиатрична клиника.

Преди около година и половина тя се опитвала да се справи с поредния си ревнив приятел, който всеки път, щом пийнел малко, ѝ посягал. Връзката се превърнала в системен тормоз, който оставил трайни отражения върху психиката на Дебора и я сринал. За да се справи с връхлетелите я паник атаки, 26-годишната видинчанка започнала да комбинира алкохола с хапчета и след опасно предозиране едва не изгубила живота си, пише седмичник.

Инфо: Инфо: Вестник България днес, агенция БЛИЦ и агенция ПИК