Дебора татуирана до гроб след разходка по „Витошка“ – снимки

Дебора се татуира… пак

Красивата изпълнителката от каталога на „Ара мюзик” Дебора е известна със своята емоционалност. Доста често промените в личния й живот се отразяват и на външния й вид. От черна, през кестенява до огненочервена и после пак гарванова – цветът на косата на певицата многократно е бил огледало на настроението й.

В последните дни, под влиянието на полюсни ситуации в любовта, Дебора отново усетила, че има нужда от някаква промяна. И, докато се разхождала по столичния булевард „Витоша”,  случайно видяла студио за татуировки. Влязла с идеята да разгледа какво би могла да си направи, харесала си как може да бъде изписана първата буква от името й на старобългарски и веднага подложила китка, за да се сдобие с инициала. Но, докато траела процедурата, решила, че иска и друга, по-голяма шарка по тялото си. Спряла се на ноти, „защото от тях се ражда музиката, която пък е моя живот” обяснява певицата. И така – от врата до подмишницата, лявата й страна вече е не една, а много идеи по-артистична.

Това не е първият път, в който Дебора ляга под иглата на татуировчик. За сефте тя си направила татус, още когато била 14-годишна. Тогава в един ден, и разбира се без знанието на майка й, палавата видинчанка си изрисувала кръста и пробола пъпа. След това, прибирайки се вкъщи, пред свършен факт се показала и отпред, и отзад.

„Импулсивна съм – решавам нещо и действам веднага. Явно манията с боядисването на косата ми е минала или поне временно е затихнала. Сега съм на вълна татуировки и възнамерявам скоро да се сдобия с поне още две”, коментира с усмивка изпълнителката на „По същество”.

 
По темата: