Дебют за Тодор от Гласът на България: 1:0 за Moi, видео

Гледай Тодор Георгиев – 1:0 за Moi онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=0ucldzDA-Ak

Тодор Георгиев минава през трудности от самото начало на кариерата си.

Първо, участникът от втория сезон на шоуто „Гласът на България“ попадна в отбора на фолк дивата Преслава. Това се случи напук на неговите предпочитания към рок и метъл музиката. Странните решения на неговата менторка „теглеха“ напред към финала разни други претенденти, но не и Тодор.

Дотук добре. Въпреки всичко и всички, Тодор Георгиев достигна до финал и пя на последния концерт в най-рейтинговото шоу.

Но пречките не спират дотук. Пред нас е неговата първа видео премиера, която обаче мина незабелязана от видео порталите! Slusham.com успя да види клипа към „1:0 за Moi“ по BOX TV, иначе би било невъзможно да разберем за съществуването му. Или както самият Тодор написа във Фейсбук –

„На този етап пускането на видеото и интервюто за „Тази сутрин“ по bTV явно се отлага. : )“.

Досега националната медия винаги е подкрепяла своите таланти с видео премиера в ефир, че понякога дори с прес съобщения. Странно и незнайно защо, именно „черната овчица“ Тодор бе подминат от този шанс. Дано след тази публикация поне в интернет бъде забелязан хитът „1:0 за Moi“. Той е по музика и аранжимент на именития Светлин Къслев, а текста написа не по-малко известната Рейчъл Роу. Видео продукция: Петър Кирилов – Casper.

Премиерата е качена в официалния видео канал на Universal Music Bulgaria в YouTube, но компанията не е разпространила официално прес съобщение по повода, нито пък дори е представила дебюта на Тодор в официалния си Фейсбук профил. И така, „миличкият“, засега брои гледанията в YouTube, които, напук на всичко, достигнаха 3000…

Официална PR информация: Тодор от «Гласът на България» с дебютна песен

С дебютна песен и видеоклип заявява себе си финалистът от «Гласът на България 2» Тодор Георгиев на професионалната сцена. 21-годишният изпълнител, който зае четвъртото място в музикалното шоу на Би Ти Ви, вече е част от родния ефир с парчето «1:0 за Моа». Песента е дело на «Юнивърсъл България», който подписаха договор с Тодор след края на тв състезанието.

Георгиев е първият финалист от последното издание на «Гласът…», който записа песен. Мелодията е в унисон с вкуса на певеца – той е стъпил твърдо в рока. Върхът, към който се стреми, се състои в една дума – «Мюз». Британската рок банда и нейният вокалист Матю Белами са идоли на младото лъвче от българската поп сцена.

Георгиев излиза на старта на своята кариера с диплома от столичното музикално училище, инструментът му е тромпет. Преди това е учил в Първа английска гимназия.

Заглавието на първата песен на Тодор е ексцентрично като самия изпълнител. Той е луд по екстремните стрийт изживявяния. С най-близките си приятели той често си устройва забавления, които изправят косите както на майка му, така и на минувачите. Веднъж събарят еко тоалетна, в която е едно от момчетата от компанията им. «Етюдът» е заснет на видео, но не е предназначен за широката публика.

Снимка 1: Vladi Balkanov

 
По темата: , ,