Дефне се самоубива в Част от мен еп. 22, 23.03.2016 + гледай онлайн

Какво се случва в епизода на сериала „Част от мен“? Информация на Теленовелас Новини:

Елиф и Назлъ помагат на Джелял в ресторанта. Шюкран иска с Якуб да се преместят в стаята на Дефне и Кахраман. Каймет не е съгласна. Зия отива при Дефне. Кахраман отива в ресторанта и наблюдава как двете сестри се справят с работата. Включва се в подготовката на партито. Зия говори с Месут. Казва на болния, че няма да позволи децата да се разведат.

Кахраман записва Назлъ на училище. Елиф го пита как се движат нещата с майка й. Кахраман й отговаря, че скоро ще излезе. Зия се опитва да убеди Дефне да направи първата крачка към сдобряването. Каймет се обажда на Кахраман. Иска да поговорят. Извинява му се. Кахраман отказва да говори с майка си, защото счита че тя е преобърнала живота им. Дефне споделя със Зия, че Кахраман много я е наранил. Зия я убеждава, че щом го обича другото няма значение. Не трябва да се отказва от любовта си. Моли я да се върне в къщи. Дефне се съгласява, заради уважението към свекъра си.

Мафията притиска Харун защо стоката не е доставена. Кадир се среща с Кахраман. Казва му, че не може да се види с Керем. Моли Кахраман да му уреди среща с Мерием. Той се съгласява при условие че Керем знае за това.

Дефне се връща в къщата. Зия се обажда на Кахраман за да се сдобри с жена си.

Адвокат Хакан се среща с Елиф. Казва й, че Кахраман е уредил телефонен разговор на Султан с дъщерите й. Адвокатът дава надежда на Елиф, че майка й ще излезе на първото изслушване. Кахраман се прибира у тях. Дефне, Каймет и Зия го очакват.

Максут се появява преди да застрелят Харун. Хората на „големия“ бос се чудят кой е този човек. Максут стреля по тях и ги ранява. Казва им, че иска да говори с шефа им.

Зия се опитва да ги сдобри. Кахраман иска да поговорят насаме с жена си. Зия им казва, че ще имат дете, а това е най-щастливото нещо в живота им. Възрастните оставят младите да поговорят насаме.

Керем спори с Кадир и не му позволява да се срещне с майка му. Мерием чува всичко и настоява синът й да разкаже всичко.

Зия показва детската стая на сина си и снаха си. Дефне се разстройва и излиза от там. Зия се съмнява, че изненадата му не се е харесала на снахата. Дефне иска да махнат бебето, но Кахраман не се съгласява. Тогава му поставя условие – или да извади Елиф и бебето от живота си или да се разведат. Кахраман й казва, че Елиф трябва да научи истината. Дефне му заявява, че ако направи това ще я загуби. Кахраман си тръгва.

Максут казва на Харун, че вече той ще управлява бизнеса. Предлага му съдружие.

Кахраман се обажда на Елиф, че иска да поговорят за нещо важно. Дефне отива в детската стая и разхвърля всичко, плачейки от яд. Кахраман отива в ресторанта. Казва на Джелял, че ще разкаже истината на Елиф. Дефне сипва в алкохол някакви лекарства. Изпива ги.

Елиф благодари на Кахраман, че е направил всичко за да бъдат двете с Назлъ щастливи. Шюкран и прислугата отиват да видят детската стая. Заварват я разхвърляна. Шюкран се съмнява, че това е дело на Дефне. Отива да провери в стаята й. Открива Дефне паднала в банята. Веднага казва на Каймет. Шюкран се панира и вика линейка. Откарват Дефне в болница. Кахраман се опитва да каже на Елиф за бебето, но Каймет му се обажда, че Дефне е направила опит за самоубийство. Кахраман отлага разговора с Елиф и тръгва. Елиф се интересува какво се е случило. Кахраман й казва, че Дефне се е опитала да се самоубие. Шюкран пита лекаря за състоянието на Дефне и бебето. Той отговаря че няма никакво бебе и че Дефне не е бременна, Каймет плаче и се моли снаха й да бъде спасена. Кахраман пристига в болницата и отива при жена си…

Гледай видео запис от сериала онлайн