Денди крачи и брише нос в ръкава – „Поверително от NL“ по ТВ7

Само в „Поверително от NL”: Ексклузивни телевизионни кадри от последното сбогуване с Мария Данаилова

Устата завел Софи Маринова на стриптийз бар в Америка, черпил  я частен танц

Дни преди Гергьовден, на 3-ти май, „Поверително от NL” ще покаже папарашкия улов от седмицата. Само по TV7, точно в 22:30, верните преследвачи доставят поредната доза от тайните на най-известните и най-коментираните светски персони. Устата стана баща за втори път. Новородената Лора вече е у дома заедно с мама, тате и по-голямата си сестра. Дни след щастливото събитие дуетната половинка на Софи Маринова дава ексклузивно телевизионно интервю на колежката си от фолк-гилдията – многодетната майка Кали.

„Скрих втората бременност на жена ми, заради собственото й спокойствие. Дори на Софи Маринова не бях казал. Не, че не може да пази тайна, но щеше да каже на много хора, които не могат да пазят тайна. По време на цялото ни турне в Америка Софка постоянно ме навиваше за второ дете. А аз не смея да й кажа, че Светла е бременна. Когато Софи видя жена ми вече с големия корем направо скочи да ме бие” – така Устата описа пред Кали преживяванията си около  втората бременност на Светла – жената, която вече 15 години е неотлъчно до него. Динев признава, че другата жена в живота му е Софи Маринова. Пред гост-водещата в „Поверително от NL”, Иван разказва най-интересните случки от успешното им турне с ромската перла в Америка. „Най-смешното беше, че с приятели решихме да заведем Софка на стриптийз-бар. Черпихме я лап-денс. Това е частен танц, играе се само пред поръчителя, избрахме една пуерториканка. Софи не пожела да отиде сама и аз я придружих. Когато стриптизьорката си съблече блузата Софи ахна”.

Какви други истории разказа Устата пред Кали и кои са били най-трудните моменти на Иван Динев като глава на семейство – вижте в една сантиментална среща между двама приятели – десет години по-късно само в „Поверително от NL”, тази събота точно в 22:30 часа по TV7.

Обичаната поп-легенда с български произход Силви Вартан докосна сърцата на българите при последното си посещение в София. Тя се върна в  родината, за да зарадва почитателите на красивата музика, като не пропусна да им подари и букет от обичаните френски шансони, които изпълнява вече пет десетилетия. Папарашкият обектив неотлъчно проследи престоя на българската любимка извън сцената и светлините на прожекторите. Кои са местата, които почетната гражданка на София посети и каква част от времето си Вартан посвети на благотворителност, ще покаже таблоидът, който създава новините.

Легендата на българското актьорско майсторство Стефан Данаилов изпрати завинаги крехката си опора Мария. „Поверително от NL”, екипът от папараци и водещата Николета Лозанова са съпричастни с болката на овдовелия актьор. С прискърбие и любов, те се присъединяват към съболезнованията на близки и колеги с ексклузивни кадри от сбогуването с Мария Данаилова.

Ексцентричният и колоритен паркетен лъв, с претенции на писател, отново привлече папарашкия обектив върху личността си. Този път хаотичното му маниерничене бе подчинено на недотам добрите му обноски. Каква е истинската причина Денди да крачи уверено по улицата, като едновременно с това забърсва течащия си нос с безупречно колосания маншет на ризата си,  и кое е най-неочакваното място, на което телевизионните детективи на Николета Лозанова откриха Любомир Милчев? Всичко това „Поверително от NL” ще покаже тази събота по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн