Денди номер 1 в Биг Брадър след скандал с Патрашкова – видео

Ели Владкова и Финдо напуснаха „Биг Брадър“

Зрителите пратиха на финал Денди с най-висок вот

Ели Владкова и Финдо напуснаха Къщата на „Биг Брадър“ на полуфинала. Ели зае седмото място в класацията за най-любим съквартирант от различните риалити формати, тъй като събра най-ниска зрителска подкрепа в сравнение с останалите в риалитито.

„По-хубаво ми беше този сезон отколкото в предишния, в който участвах – „Биг Брадър Фемили“, каза Ели пред водещия Ники Кънчев. Тя призна, че в Къщата й е било много леко, намерила е общ език с всички нейни обитатели и благодари на Киро Скалата, че й е помогнал за това. Засега не можела да прецени кой от останалите в риалитито има най-голям шанс да излезе от него като победител.

И двете Златки признаха след напускането на Ели, че са много изненадани от зрителския вот. Те смятали, че Ели е сигурен финалист. Самите финали на шоуто са в понеделник.

Сървайвърът Станислав Илиев – Финдо този път не оцеля и стана вторият отпаднал от „Биг Брадър“ на крачка от финала. Той каза, че риалитито не е неговият тип шоу, затова е бил пасивен в него.

С най-висок зрителски вот на финала отиде писателят Денди. Преди това той отговори на няколко въпроса от страна на гостите в студиото, при което успя да се сдърпа сериозно с журналистката Кристина Патрашкова. Тя се опита да го засегне, казвайки му, че не е чела неговите книги, защото световната литература е твърде богата, за да й остава време за него.

„Има прекалено много книги, които не мога да прочета и все не мога да стигна до твоите“, опита се да уязви Денди Патрашкова.

Той пък й отговори, че на нейната възраст това е изненадващо – „На тази възраст имате прекалено много да четете?! Това не звучи обнадежително“.

Въпреки това се надявал, че когато стане на 80 години и заприлича на „една Людмила Живкова“, ще й остане време за негова книга, но й препоръчва да го чете след 150-та си годишнина. Идеята му очевидно беше, че й трябва още дълго, за да дорасне за неговото творчество. Духът на разговора явно се хареса на зрителите, които се втурнаха да гласуват за Денди. За вота допринесе и ТВ водещият Милен Цветков, който го защити блестящо в студиото и на свой ред се скара с Патрашкова.

Още преди тази нападка Кристина Патрашкова го обвини, че макар да държи на „изящния дискурс” в общуването, Денди се е сдружил с личност, която се е облекчавала в мивката на Къщата, визирайки Киро Скалата. Денди отговори в прословутия си безкомпромисен и хаплив маниер, че постъпката на Киро е била израз на артистична провокация, но Патрашкова не е на ниво да я проумее. Денди разкри и политическите си виждания в отговор на питане от страна на DJ Дамян. Дали това е повлияло на зрителския вот, не е известно, но той получи най-много гласове тази вечер. Денди се обяви срещу Станишев, Лютви Местан и погромът над Синята идея като цяло.

Вторият в класацията на зрителите е италианецът Лео Бианки, трета е фолк певицата Райна. Двете Златки – Райкова и Димитрова, също отиват на финал. Черната обяви, че ако победи, ще дари парите за своята кауза – оздравяването на младия Боби, пострадал при катастрофа.

Гледай видео запис от предаването онлайн

По инфо на VsekiDen.com