Денсинг старс раздели Део и Лора Караджова?

Елен и Калоян са на върха, според  журито на Dancing Stars

Намек за любов между Део и Елена

Макар да излязоха последни на сцената на Dancing Stars, актрисата Елен Колева и  дипломираният капитан на кораб  Калоян акостираха първи с брилянтното си изпълнение на фокстрот. Критичният Алфредо обяви Елен за скрита лимонка и й даде  първата си оценка 10 в шоуто, а Илияна Раева с усмивка обяви, че  красивата Елен може да предизвика война. Страстното танго на Део и Елена сплоти журито и двойката получи четири  деветки. Калин Сърменов призна, че са сразили сцената с танца си.   След изпълнението им Алекс развълнува звездите зад кулисите със закачлив намек за нещо повече от приятелство между Елена и ТВ водещия. Дали това е така,  предстои да видим в шоуто.

Шампионите от предишната седмица Стелла и Наско останаха трети в класацията на журито. “Нищо животинско не ми е чуждо”, каза Петко по повод хореографията на  танца им самба. Яна  се появи  разярена на сцената, излизайки  от клетката на тигър, охранявана от четирима респектиращи мъжаги. Тео, Миро, Константин и Генади до един са бъдещи висшисти. Шампиони са по силов трибой и културизъм.

150-килограмовият Люси и партньорката му Петя танцуваха ча ча ча, за което се подготвяха  емоциално  с  кубински пури и  куба либре. Журито в лицето на Галена обобщи тяхното изпълнение с думите: ”Люси, ти командващ дансинга”.

Глория и Светльо се понесоха в романтична румба  и обраха  овациите на публиката и Алфредо, който  определи изпълнението им с три думи – чудеса, лекота, финес.

Ицо Хазарта показа своята грижовна страна  като баща и не дотам танцова при изплънението на румба, което бе успешно според Галена Великова и съвсем не, по думите на Торес.

Лоти и  Фил, както винаги бяха повече артистични, отколкото танцувални.

Фолкдивата Андреа бе буквално посечена от Алфредо, който й даде оценка 2 за изпълнението на самба. Тя обаче въобще не се притесни и му пожела “Да е жив и здрав”.

„Той не е добър танцьор , но е най-добрият баща”, каза малкият син на Румен Луканов. Той и Ралица дадоха най-доброто от себе си в изпълнението на фокстрот. Явно им помогна фактът, че танцуваха на песен на Франк Синатра, който се оказа любимият изпълнител на водещия на “Сделка или Не”.

Гледай видео запис от предаването онлайн