Денят на бащата с Александър Сано и Захари Бахаров

Актьорът Александър Сано ще избяга от стереотипа на лошото момче от улицата с ролята отговорен родител в „Денят на бащата“. Новият сериал на БНТ ще го събере със Захари Бахаров две години след финала на „Под прикритие“, в което двамата разменяха вербални крошета като сводник и мафиотски бос.

„Гангстерията нещо взе да ми дотяга. Ето, сега януари ще почнем снимки на един проект със Захари, който е коренно различен от всичко, което съм правил до сега. И двамата ще сме семейни типове, ще излезем от амплоато на Ивака и Косъма, което е много добре.“, сподели за Нова тв Сано.

За психологическите обрати в шестте епизода са отговорни сценаристите на „Под прикритие“ Георги Иванов и Теодора Маркова. Историята ще се върти около разпадащо се семейство и последствията, с които разводът бележи живота на родителите и техните деца. „Помолих се на кинаджийския господ за някаква друга роля, защото гангстерията вече взе да ми идва в повече.“, усмихна се Сано, който наскоро се разписа с участие и в култовия италиански сериал „Гомор“. Явно някой отгоре е чул апела му, защото в новия български филм „Привличане“ той започва работа с гимназисти. „Това не е строго тийнейджърски филм, а една хубава история, която разглежда интересни теми. Влизам в ролята на музикант, който се съгласява да стане за една година учител по музика по заместване в частно училище. Там се случват нещо между него и учителката по история”, разкри Сано. Негов основен партньор в проекта, който тръгва по кината от 23-ти февруари, е Яна Маринова.

Инфо: Агенция Монитор