Део купува апартамент в Банско с парите от ТВ7

Русолявият водещ Деян Славчев-Део си е купил тузарски имот в Банско. Той е собственик на жилището от около седмица. То е напълно обзаведена мансарда с десетина прозореца, гледащи към звездното пиринско небе. В комплект с нея върви и гараж. А в комплект с гаража – и приятел за съсед, разказва „24 часа“.

Део нямал планове да прави такава сериозна покупка. Убедил го участникът в “Биг брадър ол старс” Лео. Италианецът, който има апартамент в същия блок, разбрал, че един от съседите иска да продаде имота си с всичко в него. Той разказал на Део. Сумата се оказала изгодна и не натежала на бюджета на Славчев, който повече от 2 месеца беше водещ на “Музикална академия” по Тв7 и съответно – е получил добър хонорар от това.

Део кара сноуборд от 14 години, през последните 7 – предимно в Банско.

Освен зимния сезон той има идея да прекарва по-голяма част от свободното си време в Банско. “Напролет и през лятото там е много красиво, защото е суперзелено”, ентусиазирано разказва Део.

Всъщност част от притегателната сила на Банско се крие в това, че новата приятелка на Део – Мариана Станчева (на снимката горе), работи в един от хотелите в курортния град.

Все още не са решили къде ще посрещнат Коледа. “Или ще бъдем само двамата в Банско, или ще се приберем в София, за да сме с Марина (Драгомирецкая – неговата сестра и джаз певица – б.а.) и майка ми”, обяснява водещият.

За Нова година обаче има ангажимент – ще бъде на площада в Шумен.

Инфо: Агенция ПИК