Депутат Калина Крумова от СКАТ води „Здравей, България“

Христо Калоферов и Калина Крумова са новите лица на „Здравей, България”
Невена Василева става водещ на сутрешните и обедни новини, а Нели Атанасова – на VIP Новините

Христо Калоферов и Калина Крумова са новите водещи на сутрешния блок на Нова ТВ „Здравей, България”. Двамата застават пред камерите от понеделник, 10 септември. След като бяха екранна двойка през август и бяха приети изключително добре от зрителите, сега двамата поемат предизвикателството за постоянно и ще казват „добро утро” на зрителите всеки делничен ден.

Досегашният водещ Евгений Генчев, известен с богатия си опит в отразяването на политически новини, ще има възможност да продължи развитието си в този ресор като част от екипа на медията.

Освен новите водещи, ще се променят динамиката и съдържанието на „Здравей, България”. Повече новини и информация, живи връзки и видео материали, фокус върху социалните теми и въпроси, свързани с ежедневието на зрителя, ще допринасят за новия облик на „Здравей, България”.

От понеделник много повече ще бъдат и новините за зрителите сутрин. Водещ на новите емисии, които ще бъдат на всеки половин час, както и на обедните новини, ще бъде Невена Василева. Тя се занимава с журналистика вече над 13 години, като преди да се присъедини към екипа на Нова ТВ е била репортер, водещ и редактор в няколко телевизии. Досегашните водещи Марина Стоименова и Деница Суруджийска остават в екипа на медията, като продължават да отговарят за най-важното от своите ресори.

За първи път в България Нова ТВ започва да излъчва и светски новини като рубрика в обедната емисия. Чаровната Нели Атанасова ще представя VIP Новините – кратък обзор на най-интересното от живота на звездите в България и света. Продуцент на рубриката е Мариян Станков – Мон Дьо.