Десетки звезди откриват щанда на „И аз мога“ в ЦУМ

И АЗ МОГА вече и в ЦУМ

И АЗ МОГА кани гости на официалното откриване на своя щанд в ЦУМетаж 3 на 4 декември (петък) от 17:00 ч.

ЦУМ предоставя безвъзмездно на И АЗ МОГА щанд в престижния магазин до края на годината. Там можете да си закупите разнообразни аксесоари от линията I Can Too и така да подкрепите създаването на център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

На щанда можете да откриете и атрактивни подаръци, предоставени от поддръжници на инициативата: сувенири, ръчно изработени от Ваня Щерева, нейни книги, произведения на Тома Марков, Любен Дилов-син и на други български автори. Също така детски книги на издателство „Фют”, аксесоари на SV Fashion Studio и Zona Urbana, новия албум на група Nasekomix. От щанда можете да си закупите хранителните добавки на „Мирта Медикус” и лакомства на „100 гр. сладки”.

Процент от тяхната продажба също отива за създаването на центъра.

По време на събитието танцьори от The Center ще представят аксесоарите I Can Too с атрактивни хип-хоп танци. За техния стайлинг ще се погрижи певицата и дизайнерка Алекс Раева.

На откриването ще присъстват много от лицата на И АЗ МОГА, които подкрепят идеите на инициативата като: групите D2 и Остава, Ваня Щерева, Galia, Алекс Раева, Орлин Павлов, Сантра и Кристо, група Насекомикс, акстрисата Биляна Петринска, група Мастило, Любен Дилов-син, писателят Георги Тенев и поетът Тома Марков и др.

Очакваме Ви!

Официално откриване на щанд на И АЗ МОГА

ЦУМ – етаж 3

Програма – 4 декември 2009 г.

Място на събитието: ЦУМ – етаж 3 – щанд на И АЗ МОГА

17.00 часа – Начало на събитието

17.15 часа – Президентът на фондацията Нели Радева представя щанда,

предоставен безвъзмездно от ЦУМ и звездите, изработили

свои сувенири и продукти за И АЗ МОГА.

17.30 часа – Пърформънс на танцьори от „The Center

Танцьорите представят аксесоари I Can Too с хип-хоп танци.

17.40 часа – Кратки интервюта със звездите

17.50 часа – Пърформънс на танцьори от „The Center

18.00 часа – Интервюта за медиите

18.15 часа – И АЗ МОГА кани гостите си на 4 етаж в мебелна къща НИДО /откриване на новата зона за подови настилки и стенни облицовки/ – новият партньор на И АЗ МОГА по проекта Зелена линия – И АЗ МОГА / Grenn lineI Can Too.

 
По темата: