Деси Банова и Плевнелиев влюбени – а какво се случва с дъщеря й?

Синоптичката Деси Банова намаза охрана и вече е като чалгаджийките с богати любовници, около които се въртят бодигардове. Гардове от НСО пазят любимата на президента от 2012 до 2017 Росен Плевнелиев, тъй като самият той по закон ползва охрана дори и след напускането на „Дондуков“ 2. Това пише в. „Уикенд“.

Деси и Росен са засечени с мощен държавен „пазач“ на излизане от сградата на Нова телевизия, където дадоха първото си съвместно интервю при Гала за любов си и голямата семейна драма, сполетяла Плевнелиев.

38-годишната блондинка се ползва с куп привилегии покрай вече бившия президент. Тя се вози на задната седалка до него в бронирана лимузина.

На излизане от телевизията мощният като канара бодигард се движел плътно зад бившия държавен глава, а самият Плевнелиев кавалерствал на Деси, като й отворил задната врата. Двамата са се прибрали в любовното им гнездо в двуетажната къща на Плевнелиев в затворения комплекс „Резиденшъл парк София“.

Романтичната връзка на президента лъсна преди около месец. Първо Росен Плевнелиев съобщи, че се е развел с Юлияна, а седмица по-късно Деси гостува на Гала и съобщи, че се е разделила с бащата на 6-годишната си дъщеря Ивайло Граховски и че има нов мъж в живота й. Двамата бяха много одумвани за избора да дадат съдбоносното съвместно интервю именно в предаването на Гала, където се готвят манджи, докторки показват болести на матката и светски персони бистрят просташките изцепки на брадърите.

Деси Банова трудно успява да съчетае интимните страсти с Росен Плевнелиев с ангажиментите си в телевизията и с тези на майка. Блондинката вече жертва детето си, за да успява да лавира между любовта с бившия президент. Грижите за дъщеря си Йоанна пък е поверила на майка си и на бившия си мъж Ивайло Граховски, който е баща на детето ѝ.

„Въртележка е голяма! Бабите много помагат. Аз работя на ненормални смени – или ставам сутрин в 4, или съм вечер до късно. И така, трудничко е”, споделя Деси Банова. И все пак тя намира време за новия си любим, когото не лишава от присъствието си и дори се освобождава от телевизията, за да пътува с него по света и да се любуват на романтични екскурзии.

За да консумира връзката си с Росен първо в Лондон, а после в Атина преди седмица, Банова за сетен път е връчила дъщеря си на баща ѝ Ивайло Граховски, възмущават се запознати. Естествено, на първото задгранично пътешествие на влюбените място за дечурлига няма, затова и Йоана била командирована при татко си.

Това не е нещо ново за детето, понеже и докато Банова и Граховски били семейство, не синоптичката, а бизнесменът бил този, който полагал повече грижи за малката. Години наред всяка сутрин, когато 6-годишната Йоана трябвало да бъде приготвяна за детска градина, майка ѝ вече била в телевизията, за да съобщава прогнозата за времето. И вечер баща ѝ бил този, който я прибирал от забавачката и се посвещавал на нея, докато синоптичката се върне от работа.

Малката красавица била по-близка с него, отколкото с майка си, която често отсъствала. Затова и детето не се чувствало добре в дома на новото и гадже. Още по-лошото е обаче, че и занапред Йоана, която растейки, ще има все по-голяма нужда от близост с родителката си, ще трябва да я дели с Плевнелиев.

Самата Банова призна преди време, че дори когато детето ѝ е болно, не може да се освободи от работа. Когато съобщавала прогнозата, за дъщеря ѝ се грижели на смени бабите. Само че Йоана не била съвсем съгласна: „Връщам се от работа и тя започва да кашля срещу мен. Казвам: „Йоанка, какво правиш?!”, и тя: „Мамо, искам да те заразя, за да не ходиш на работа, да си стоиш при мен и да ме гледаш”, признава синоптичката.

На този фон не е ясно как ще приеме Плевнелиев работните ѝ ангажименти. Той постоянно пътува и настоявал Банова да е с него, а не да са постоянно разделени, както беше с бившата му съпруга Юлиана. Въпрос на време според колеги на Деси било тя да напусне телевизията, още повече че новият ѝ любим е милионер и не ѝ се налага да работи за издръжката си.

Инфо: Агенция БЛИЦ и агенция ПИК