Деси Добрева пее в САЩ и Канада – едно от най-огромните турнета!

„Пътешествие до България“ – турне на Деси Добрева в САЩ и КАНАДА!

След представянето на новия си руски албум „Дорогой Длинною“ в рамките на проекта „Слово и Образ“ в Москва в края на октомври, Деси бърза отново да събере и зарадва сънародниците си в Америка и Канада с любими български песни.

На 7-ми ноември 2009 година с концерт в Ню Йорк започва турнето на Деси в САЩ и Канада под надслов „Пътешествие до България“.

В рамките на турнето, Деси ще посети градовете Чикаго, Сан Диего, Лос Анжелес, Денвър, Питсбърг, Сан Франциско, Сейнт Луис, Далас, Бостън, Отава, Монреал, Орландо и Форт Ловърдейл.

За вашето настроение ще звучат български народни песни, преминаващи в кръшни хора, латино – джаз ритми за любителите на нежна боса нова и бурна салса, както и задължителните денс-поп парчета за неуморимите танцьори.

В концертната програма са включени и не малко изненади. Деси ще изпълни едни от най-популярните и обичани руски песни като Очи Черные, Александра, Катюша и др., ще представи нови фолклорни обработки и нови песни, както и изпълнения с жив оркестър и танцов състав (последното важи за определени градове).

Координатор на турнето на Деси е Виолета Желязкова, директор на Българо-Американския център „Мадара“ в Бостън. Това е най-голямото турне на български изпълнител в САЩ и Канада за тази година. Г-жа Желязкова е организатор и на турнето на Теодоси Спасов в САЩ през пролетта на 2009 год.

Българите очакват с нетърпение Деси, за да си спомнят отново „Де е България“ и да извият кръшни хора, пеейки „Катерино моме“. Tоалетите за турнето са специално ушити за младата певица от модна къща „АГАТА“.

Не забравяйте да си сложите удобните обувки, тъй като шоуто ще бъде незабравимо, а танците – гарантирани!

За повече информация относно турнето, натиснете линка по-долу:

http://www.bgfocus.com/dessy

 
По темата: