ДесиСлава и Евгени Минчев в Като две капки вода

Евгени Минчев и Деси Слава са две от звездите, които ще участват в новия сезон на „Като две капки вода“. Шоуто на Нова тв се завръща в ефир в началото на пролетта, но от сега се очаква Лорда и блондинката да бъдат сред звездите с най-големи шансове да стигнат до финала.

Хората на Магърдич Халваджиян не случайно са предложили участие в петия сезон на шоуто за двойници именно на Евгени и Деси Слава. Очаква се паралелно с чистото шоу между тях да тече особено сюжетна линия, която да бъде следена със затаен дъх от зрителите. Двамата имат сложни отношения от години, а конфликтът се задълбочи в края на 2015-а, когато участваха в „Биг Брадър ол старс“.

Говори се, че Евгени и до днес не се е примирил напълно, че победител в риалитито стана Деси Слава, която през цялото време спеше в Къщата и излизаше за участия.

Самата Деси Слава е много артистична и има огромен талант за имитиране, смятат спецове по темата. Тя не веднъж е показвала, че може да пее и като Лили Иванова, и като Кристина Агилера, и като Доли Партън, освен това нито един стил в музиката не може да й се опре.

Евгени Минчев обаче не пада по-ниско от нея с имитаторските и артистичните си заложби. Той пее добре, има и професионални студийни записи и е въпрос на малко повече работа да докаже, че на сцената е толкова добър, колкото и в граденето на имидж, с което си вади хляба. Лордът от години пее чудесно фрески шансони, както и песни на Емил Димитров, с когото бяха близки приятели преди години, пише столичен седмичник.

Инфо: Агенция ПИК