ДесиСлава не усеща поп-фока с душата си

Десислава: Чалгата не ми подхожда

Според певицата чалгата не й подхожда, но е принудена да пее в този стил, тъй като това се харчи.

В интервю за списание „Нов Фолк” DESS споделя новостите около себе си. Блондинката разкрива, че е записала ново парче в Румъния, което очаква скоро да се завърти по радиата.

Песента се казва „The One” и според Десислава е много подходяща за нея. Изпълнителката смята, че парчето напълно отговаря на душевността и гласа й, което я кара да вярва, че новият сингъл ще се хареса на почитателите й. Композитор на парчето е 19-годишният Матеус Ендоор, който е впечатлил певицата с таланта си. Десислава признава, че чалгата не е за нея.

„Определено не ми подхожда много този стил, но както се казва, това се харчи. Двоумя се в момента какво точно да направя относно попфолк нещата”, споделя певицата и разкрива, че дуетът й с Тони Стораро няма да е единственото й попфолк парче и със сигурност ще направи още нещо, с което да зарадва почитателите на лекия жанр.

Песента „Не искам без теб”, която Деси записа със своя колега Тони Стораро, успя да завладее сърцата на музикалните фенове. Блондинката признава, че клипът към песента е готов, но все още няма да бъде излъчен.

Инфо: BLife

 
По темата: