ДесиСлава родена в Раднево, награждават я!

Десислава разкри, че е родена в Раднево, прибра награда „Раднево”

Десислава е новият носител на престижната награда „Раднево” за 2012 година. Кметът доктор Юлиян Илчев (на снимката с ДесиСлава) връчи наградата на тържествена церемония по случай празника на града.

Призът се присъжда на граждани, които имат значим и реален принос за развитието и просперитета на град Раднево. Награждаваните получават бронзов плакет, грамота на община Раднево и парична награда. Името на носителя на наградата се вписва в Почетната книга на община Раднево. Носителите на наградата се определят от Обществена комисия, която с тайно гласуване определя победителя. Десислава с единодушие е спечелила първото място.

Певицата благодари на комисията и на важните за нея хора: „За мен е голяма чест да бъда притежател на това отличие. Много се гордея, че съм родена тук, въпреки че не съм живяла в града. Кариерата ми на певица започна от това населено място, благодарение на ръководителя на оркестър „Раднево” Минчо Атанасов, на когото също искам да благодаря”.

Десислава допълни, че в публиката има една жена, на която е изключително признателна и това е акушерката, която е помогнала да се роди – доктор Дикова. Този жест на певицата накара акушерката да се просълзи: „Не вярвах, че ме помни” – проплака възрастната дама.

Изпълнителката отбеляза, че няма как да е на сцена и да не пее и поздрави събралите се хора с хита си „Моето друго аз”.

 
По темата: