ДесиСлава се сдобрява с Венета, била изгубила гласа си (+видео)

След четири години Венета и Десислава се сдобряват в студиото на “Горещо”!

За пръв път Венета Райкова се извинява в ефир, но не на Десислава

Последната среща преди четири години между водещата на “Горещо” Венета Райкова и фолк дивата Десислава завърши доста буйно и скандално. Двете не се бяха виждали и чували от времето на ВИП Брадър, в който бяха в противоположни лагери и между тях прехвърчаха доста искри.

Всичко това вече е в историята, защото тази събота, 7 май от 22:10 часа Десислава е специален гост в студиото на телевизионния таблоид.

“Честно казано, на мен доста отдавна ми мина.” – признава Десислава. – “Заровили сме томахавката и аз всъщност идвам тук, за да го покажа това нещо. А и ти ме покани – явно и ти си искала да го покажеш.”

За първи път Десислава разкрива истинските причини за скандалната си раздяла с продуцентската компания и дори признава, че от притеснение тогава е загубила гласа си: “От стреса, който изживях, че са патентовали името ми и аз вече няма да бъда ДесиСлава, а ще бъда една проста Десислава.”

Какви са били причините за конфликтите между Десислава и Венета Райкова? В какви отношения е в момента с един от най-близките си приятели Азис? Празнува ли Десислава заедно с бившия си съпруг Галин и настоящата му половинка Галена? И на кого и защо се извинява за пръв път в ефир Венета Райкова?

„Горещо” – събота, 7 май 2011г., 22:10 часа, Нова телевизия

Видео анонс:

Запис от предаването (епизод 35):