ДесиСлава споделя снимка на порасналия й син Майки

Десислава е щастлива с нова песен и с двамата мъже в живота си

Десислава бе гост в предаването на bTV „Тази неделя”. Пред водещия Антон Хекимян певицата разказа за най-важните хора в живота си.

Наскоро Деси отпразнува рождения си ден /на 7 март/. Най-хубавия подарък певицата получила от сина си Майки.

„Той ми подари букет от шоколадови сърца, защото знае, че обичам сладичко : ). Имаше една картичка, в която беше написал, че е много щастлив, че прекарвам повече време с него. Толкова ме трогна, че не мога да опиша с думи! Майка ми е в чужбина и сега живеем само двамата с Майки в София. Не ми е трудно, справям се!” – сподели Деси.

За другия мъж до нея, а именно ММА боеца Светлозар Савов, Десислава е категорична: „Смело мога да заявя, че искам да споделя живота си със Зарко. Той е моята подкрепа!” Певицата с ангелски глас издаде, че двамата се обръщат един към друг с „любов”.

Десислава представи новата си песен „Мойто зайче”. Клипът, заснет на Сейшелите е най-новия проект на певицата. Тя се надява парчето да се хареса от феновете, но не на всяка цена: „Никога не съм имала силни амбиции, просто една вяра в себе си, казвам си „Това е моят път и трябва да вървя по него”. Вярвам, че това, което правя, идва от сърцето ми и се надявам да бъде разбрано и оценено.”

Вижте „Мойто зайче” – https://www.youtube.com/watch?v=Bkssj_ElIEo

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,