Десислава в „Горещо“: Бях като петле, много наперено! (+видео)

Спомням си, че стояхме в гримьорната с Глория и аз леко треперех от възторг и й споделих: „Глория, колко искам и аз да имам хит“ – и тя ми каза: „Спокойно и ти ще имаш“ – спомня си Десислава

„В последната една година, откакто се занимавам с музикалната телевизия, има моменти, когато чак не се сещам, че искам някой да ме топли“- споделя Десислава в „Горещо“ по Нова телевизия, информира Signal.bg.

Тя призна, че няма тайнствен спонсор, който да налива пари в телевизията й и сама инвестира в начинанието си. „Много бавно се случват нещата“- откровена е певицата. Решила е да прави телевизия, защото нейните клипове не се излъчват никъде. Идеята й е да обедини изпълнители, които нямат поприще на изява в телевизионен ефир и така да им помогне.

„В едната телевизия не става с плащане, а в другата става с много плащане и е по-добре да си направиш собствана телевизия“- споделя изпълнителката, която вече година е собственичка на телевизионния канал DSTV.

Десислава признава как още в най-ранните си години е била впечатлена от Глория, но никога не е предполагала, че един ден и тя ще стане така известна.

„Въобще не са били смели мечтите ми. Спомням си, че стояхме в гримьорната с Глория и аз леко треперех от възторг и й споделих: „Глория, колко искам и аз да имам хит“ – и тя ми каза: „Спокойно и ти ще имаш“ – спомня си Десислава за едно съвместно тяхно участие преди години, когато тя имала едва няколко записани песни, пък Глория била най-актуалната поп-фолк звезда.

Години наред темата за раздялата на Десисава с „Пайнер“ не спира да вълнува феновете и всички любопитни да разберат какво точно е попречило да продължат да работят заедно. Вече от дистанцията на времето изпълнителката разкрива:

„Тогава така съм мислила. Имахме някакви малки спорове и много емоционално подходихме. Беше свързано с една песен, за която аз си бях платила текста и музиката беше моя. Те искаха да пишат, че те са продуценти. Ядосах се от този факт. Имаше и някаква клауза…Става така, че продуцентът разполага с всички права, които ти си си платил. Много е дребнаво. Била съм и аз като някакво петле, много наперено“- спомня си тя.

„Процентът, който тогава беше към продуцента беше толкова малък, че съм сигурна, че сега въобще няма такъв“- споделя Десислава и признава, че е отчислявала 25% от своите участия за продуцентите си.

„Прекалената емоция ми попречи да погледна по-трезво на ситуацията, предполагам и на г-н Димитров също“- казва Десислава.

Ударите срещу нея започнали веднага след раздялата с бившите й продуценти. Бившите й продуценти патентовали името „ДесиСлава“ и нямала право да се представя с него. С името на фирмата си също имала подобен проблем. В този най-труден период, тя дори загубва гласа си от притеснение. Песните за албума й били готови, но нямало как да влезе в студио и да ги запише, обяснява изпълнителката и признава, че това бил един от най-трудните й периоди.

„Аз съм всичко друго, но не и фалшив човек“- каза за финал Десислава, допълва Signal.bg.

За по-жълтата страна от гостуването на Десислава в „Горещо“ съобщава BLife:

Една от най-обичаните изпълнителки в поп фолка разказа откровено за отношенията си с бившия си съпруг Галин. Според нея те от самото начало не са били един за друг, но синът й е изиграл голяма роля в решението им да се оженят.

Десислава сподели много за личния и професионалния си живот в студиото на „Горещо“ пред Венета Райкова, с която изпълнителката решила да се помирят. Конфликтът между водещата и певицата датира още от съвместното им участие в риалитито VIP Brother, когато и двете показаха на какви клюки и интриги са способни.

Първата колежка, която засегнаха двойката блондинки беше Василка, известна още като Азис. Десислава с усмивка на уста разказа как са се чули по Великден, но определено отношенията им вече не са толкова дълбоки, колкото бяха преди няколко години. Причината Азис да се разсърди на обичната си колежка станал Китаеца. Деси пяла на откриването на музикалната компания на бившия на Васко и това много го огорчило.

Темата за мъжете на изпълнителката на „Лъжа“ стартира с уточнението, че тя не харесва ниски представители на силния пол. Всъщност Галин, който не е сред най-високите, я е омаял с човешкото си отношение и държанието си към малкия Майки. Според нея Галин притежава човешки качества, които не прикрива и това е в основата на чара му. В момента двамата са в чудесни отношения и дори според Деси съдбата се е намесила навреме и е събрала Галин с колежката й Галена. „Според мен няма по-подходяща жена за Галин от Галена“.

Певицата призна, че вече ги възприема като едно цяло, защото те много си приличат, дори се забавляват по еднакъв начин.

Деси отрече да е имала нещо с футболиста Галин Иванов. За първи път разкри, че всъщност той е имал отношения с една от сестрите й.

Клюките за сливенския бизнесмен Георги Батаков се оказаха верни, но вече неактуални. Певицата е имала отношения с него, но в момента са само добри приятели.

И до днес Десислава няма представа кой е пуснал голите снимки от телефона й в интернет. Тя призна, че наистина се е снимала сама, след снимките на видеоклип. Направила го е, защото много се е харесала. Но впоследствие телефона й изчезнал и после се появили снимките. Обяснение – няма!

На финала изпълнителката призна, че Венета много я е наранила с думите си в реалитито, но сега тя е оставила всичко това зад гърба си и се чувства добре.

Десислава в Горещо 07.05.11 Част 1/3

Десислава в Горещо 07.05.11 Част 2/3

Десислава в Горещо 07.05.11 Част 3/3

 
По темата: , ,