ДесиСлава, Ваня Джаферович, Къци в Биг Брадър Ол Старс

След два дни е големият финал на“ ВИП Брадър“, но риалити шоуто още не е свършило. След „Биг Брадър“ и „ВИП Брадър“, ще гледаме и „Биг Брадър All Stars“, който се очертава да бъде доста интересен, пише столичен вестник.

Особено с участието на един от най-култовите риалити участници – Къци Вапцаров. Къцамун ще обитава Къщата заедно с Иван Ласкин, с когото ще бъдат в постоянен конфликт. На Къци ще бъде възложена ролята да изкара извън релси всички останали съквартиранти.

Най-много ще клати нервите на Ваня Червенкова, която отново влиза, за да крещи в Къщата. Другата изненада ще бъде Евгени Минчев, с когото Ваня се съди в реалния живот.

Близки до пиара и благотворител Евгени Минчев издават, че неговото присъствие в Къщата на „Вип брадър ол старс“ е почти сигурно. Продуцентите кореспондирали с вироглавия съквартирант повече от два месеца – Минчев кандисал, едва след като стрелката на финансовия му кантар ударила някъде около стоте хиляди. Намеци за това съгласие личат и от профила му във Фейсбук, където той недвусмислено намеква в типичния си стил: „От понеделник ще съм на вилата си в Нови хан“. Евгени, който е собственик и организатор на конкурса „Бизнес дама на годината“, вероятно е уредил да бъде „изгонен“ някъде около 11 декември, когато престижният конкурс ще се случи в луксозна обител.

Представителка на фолк гилдията ще бъде ДесиСлава, която продуцентите силно се надяват да успеят да сватосат с друг един участник – Борислав Атанасов от „Къртицата“. Борислав беше първият, правил секс пред камерите – той завъртя главата на Индира в Къртицата, а после опита да свали и всички останали жени в Базата.

Сред другите участници в предстоящия сезон на „Биг Брадър All Stars“ са Соня Колтуклиева, Йоана Захариева-Йоко, Мариана Попова, победителят в Сървайвър Ваня Джаферович и др.

Инфо: Вестник Всеки ден и вестник Стандарт