Дете е било жертва на „Наглите“ – майка признава в „Станция Нова“

И още: Люба Кулезич ще разговаря с кардиолозите Александър Чирков и Генчо Начев – за първи път заедно след скандала с болница „Света Екатерина”

За и против влизането на деца в къщата на „Биг брадър” е темата на  „Сблъсък” тази събота с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Мария Силвестър – актриса, и Синьора Ангелова – психолог. Срещу тях на ринга ще застанат Юлияна Кънчева – модел, и Бисер Николов от асоциация „Общество и ценности“.

В „Рулетка” ще видим интервю на Диана Найденова с Катрин Маркова – майка на отвлечено от „Наглите“ дете, а Люба Кулезич ще разговаря с кардиолозите Александър Чирков и Генчо Начев – учителят и ученикът за първи път очи в очи след скандала с болница „Света Екатерина”.

„Отчаяните съпруги” Даниела и Вихра ще посрещнат поп-фолк певеца Азис, певицата Деси Добрева и Мисис България – Румяна Маринова. Видео рубриката „Къщите” ще представи интересни проекти на българска дизайнерка, включително и най-скъпата къща, по която е работила.

В „Какво ново?“ Нана ще разговаря с Росица Кирилова, „Донитайм” ще представи новите кандидати от конкурса за фалшиво пеене.

В „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова ще се срещне с Вера Драгостинова-Дукова, майката на Дим Дуков.