Дете разкъсано между двете си майки в „Съдби на кръстопът“

Трогателна история разказва документалното риалити „Съдби на кръстопът“ и този петък от 21.00ч. по Нова телевизия

Битка за дете след смъртта на баща му

Документалното риалити „Съдби на кръстопът“ набира все повече фенове и се радва на голям зрителски интерес със своите истории по действителни случаи. Предаването се реализира от продуцента Краси Ванков и се излъчва по Нова телевизия всеки петък вечерта.

Трагичен инцидент слага край на щастливата семейна идилия в дома на 34-годишната Милена от София в документалното риалити този петък. Милена живее на семейни начала с дългогодишния си приятел Орлин и неговата 10-годишна дъщеря Виктория. Момиченцето е от първия му брак с предишната му съпруга Гергана. Тя е отстъпила на бащата родителските права за малката и е заминала за родния си Бургас, където се занимава много успешно със семеен хотелиерски бизнес.

Милена е втора майка на малката Вики и я е отгледала от бебе като свое собствено дете. Тримата с Орлин живеят в хармония и разбирателство, но трагичен пътен инцидент разрушава сплотеното им семейство. Орлин загива в автомобилна катастрофа и в този момент кошмарът за Милена започва с пълна сила!

Родителите на Орлин, които никога не са харесвали Милена, внезапно решават, че ще присвоят дома на сина си. Но това не е всичко – те взимат детето и започват процедура за осиновяване на своята внучка! Това е голям удар за Милена – детето е единственото обичано същество, което й е останало след загубата на нейния любим. Малката Вики също предпочита да остане с Милена, която я е отгледала.

На хоризонта се появява и биологичната майка на момиченцето. Тя също предявява претенции за родителските права. Милена е в шок, а малката Вики е съвсем стресирана от развоя на събитията…

Неравната битка на една втора майка за дъщеря й започва, а законните права на Милена не й дават почти никакви шансове! Тя разполага единствено със своята любов към детето!

Какво ще се случи и какъв ще бъде изходът от драматичната борба между биологичната и втората майка на Вики – това ще разберем в „Съдби на кръстопът“ този петък от 21.00ч. по Нова телевизия.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Видео анонс: