Деца от цялата страна празнуват Деня на детето с FM+!

София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора – заповядайте!

За шестнадесета поредна година Радио FM+ ще отбележи Международния ден на детето с празнични прояви в големите градове на страната. Традиционно, Първото частно радио организира незабравими купони за малки и големи.

Тази година в София детският празник ще се състои на 4 юни /събота/, от 11 часа в Приключенски парк „Коколандия”, Борисовата градина. „Празникът на детските усмивки” обещава много забавления както за малчуганите, така и за цялото семейство. Много награди е подготвил да подари екипът на FM+ – велосипеди, детски играчки, маркови дрехи, лакомства и още десетки изненади. Любими герои, изпълнители и водещи пък ще направят празника неповторим. Традиционната благотворителната томбола, която радиото организира всяка година и този път ще набира средства за благородна кауза.

В Пловдив Радио FM+ ще забавлява децата с любимия Бате Енчо на Гребната база. Стартът на празника е от 10.30 часа на 4 юни.

В Бургас Радио FM+ пък ще събере децата на града пред Пантеона в Морската градина. И там ще има много игри, песни, рисунки на асфалт, забавления и щури емоции с безброй награди за всички. Средствата, събрани от благотворителната томбола ще бъдат дарени на отделението по неонатология към МБАЛ-Бургас. Началото е от 10.30 часа на 4 юни.

Радио FM+ Варна ще празнува с децата на морската столица ден по-късно – на 5 юни от 10.30 часа на площад „Независимост”  пред Операта.

Радио FM+ Стара Загора пък ще организира двудневна „Приказландия” – на 4 и 5 юни. В първия ден от 10 часа в салона на Държавния Куклен Театър ще се състои приказният спектакъл „Малката самовила”. На входа, като билет, ще се приемат детски книжки. Целта е да направим библиотеката в дом „Мария Терезия” още по-голяма. Веселбата ще продължи и на следващия ден – 5 юни от 10.30 ч. с „Бал с маски в Приказландия”. Мястото е лятната сцена на театъра.

Виж секцията на Радио FM+ в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!