Деца печелят подаръци по 200 – 300 лева в Nova Play

NovaPlay събира видео желания до Дядо Коледа в конкурс

В месеца на Коледа интернет платформата раздава големи подаръци на чаровни малчугани

Тази Коледа най-щедрият белобрад старец по целия свят ще посети първо NovaPlay, за да раздаде страхотни подаръци на най-послушните деца.

Преди настъпването на най-топлите и очаквани празници от годината, нов конкурс на име „Мили Дядо Коледа” търси съкровени детски видео желания до Дядо Коледа.

От 02 до 21 декември всички родители могат да изпратят видео на своите деца на адрес play.novatv.bg/koleda. Видеата трябва да съдържат обръщението на малките участници към добрия старец, като възрастовото ограничение за участие е 7 години.

Победители в  конкурса „Дядо Коледа” ще бъдат три на брой деца, а условието те да получат големите награди, е видеата с тяхно участие да са събрали най-много Facebook харесвания в NovaPlay.

Най-харесваното видео послание към Дядо Коледа ще грабне ваучер за страхотен детски подарък на стойност 300 лева, докато двама от първите му подгласници ще получат награди в размер на 200 лева.

Най-очакваният момент – този за обявяването на победителите, ще настъпи броени часове преди Коледа – на 23 декември, а имената им ще бъдат публикувани на адрес play.novatv.bg/koleda.

Всеки родител може да изпрати едно видео пожелание на своето дете, а файлът не трябва да надвишава големина от 100 MB и продължителност от 90 секунди.