Деца стават водещи по Радио ENERGY на 1 юни!

Малки радиоманиаци окупират ефира!

На 1 юни – извънреден ENERGY Request

На детския празник 1 юни деца ще окупират ефира на радиото, което пуска любимите ви песни от 90-те години – радио ENERGY.

Малчугани на възраст от 4 до 14 години ще приемат поздрави на телефоните на радиото и ще застанат пред микрофона вместо любимите гласове от ефира – Христина и Кристина. Малките абсолютни радио маниаци ще покажат и завидни знания за песните, които звучат по ENERGY, повечето, от тях – родени в една и съща година със самите деца!

В 14 ч. специалната програма на радио ENERGY по случай 1 юни продължава с извънреден ENERGY Request като ефирното студио на радиото се премества в CITY Center Sofia. Там петима от появилите се на място ще имат възможност да се пробват на местата на водещите на любимото си радио като обявяват поздравите и пожеланията на слушателите директно в ефир и напълно на живо! От CITY Center Sofia са подготвили и други забавления за дечицата, които искат да празнуват 1 юни с любимото си радио – танцови предизвикателства и конкурс за декорация на сладки изкушения, които всички ще могат да опитат.

Децата, които ще станат водещи на 1 юни, ще приемат поздрави на малки и големи цял ден на тел. 02 48 30 543, 0888 895 895.

Анонс за купона:

Виж секцията на ENERGY в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

 
По темата: