Детско градче „Веселополис“ отваря врати за Деня на детето

Pambos Dancing Centre ще весели децата на 30 май на езерото „Ариана”

И тази година Pambos Dancing Centre заедно със Столична община и Посолството на Република Кипър в София организира празник за малчуганите по случай Деня на детето.

Детската фиеста започва точно в 16:00 часа на 30 май (неделя) на езерото „Ариана” в Борисовата градина.

В специално построеното за празника детско градче „Веселополис” малките ще се забавляват с интересни занимания и атракции в специални шатри-ателиета. В ателието на театър “Сириус” децата ще имат възможност сами да изработват кукли и декори за куклен театър, както и да разиграват кратки театрални етюди. Предпочелите гримьорското ателие ще се преобразят като любими приказни герои с костюми и сценичен грим, дело на професионални гримьори. Малките художници могат да се включат в рисуването на гигантска картина върху платно, а най-добрите ще получат награди.

Забавленията ще продължат с традиционни кипърски игри. Вълнуващо преживяване за децата ще бъдат декорациите и рисунките с мраморни боички, с които артистите от арт-клуб “Импресия” ще украсят лицата им.

В концертната програма на „Веселополис” ще се включат изпълнители от Общинските домове на културата „Искър” и „Средец”. Празникът ще стартира със забавления за най-малките в 16:00 часа и ще продължи с много игри и изненади за всички. Желаещите да попеят ще се изявят на караокето с DJ Айвън.

След 19:00 часа започва същинското танцово шоу –  латино гуруто Памбос Агапиу и шампионите по салса за България Los Pambos Dance Company ще дадaт открит урок за деца и родители, който ще прерастне в истинска латино дискотека.

 
По темата: ,