Деян Донков забива като хип-хоп звезда – видео

Двама напускат базата тази седмица

На финала на КЪРТИЦАТА остават шестима Заселници

Седмица преди края на първия сезон на КЪРТИЦАТА в Базата останаха само осем участници. До големия финал в понеделник обаче ще стигнат само шестима от тях и поради тази причина през настоящата седмица двама от Групата ще напуснат играта тъкмо преди нейния край. По време на живото предаване във вторник вечер зрителите и Групата ще направят своята номинация за Къртица и Заселниците събрали най-много гласове ще се явят на елиминационен тест за самоличността на Къртицата. Eдин от тях ще напусне Базата още във вторник, а същото гласуване ще се проведе и в четвъртък, по време на живото предаване.

Нощта на Къртицата е един от основните елементи на шоуто. През последните три месеца участниците в Базата минаха през общо 10 предизвикателства, благодарение на които групата спечели 13 250 лева, а за Къртицата останаха 10 750. В понеделник вечер бе ред на последното изпитание на Къртицата, което бе оценено на 2 000 лева и което провери до колко участниците умеят да балансират.  Заселниците трябваше да ходят по въже, което е разположено над мини басейна в Базата. Играчите разполагаха с час и половина да експериментират и да се учат, а за да спечелят мисията поне половината от тях трябваше  да направят поне по един успешен опит. Самата Руб, била тя бременнка, самоотвержено скочи да си пробва късмета по въжето. Цамбурна в басейна барабар с бебчето, но „кво от тва?”. За разлика от певицата, Марина, която не носи плод в себе си, бе значително по-боязлива. В края на краищата, благодарение на Любо, Деян Донков, Икебаната и Гибона мисията бе спечелена.

Освен приключението в последната “Нощ на Къртицата”, участниците се впуснаха и в други забавления, а именно – избраха президент на Базата. Първата задача на кандидат-президентите бе да изложат политическа си платформа, върху която смятат да управляват Базата и тук някои от участниците показаха завиден талант. След хубавата заучена реч обаче следва частта, от която на всеки български политик в реалния живот му настръхва косата – отговори на неудобните въпроси на избирателите. И така след тежки дебати за демокрацията в Базата, Групата даде своя вот за избраника си. С равен брой гласове Рут Колева и Гибона се явиха на балотаж и за президент на Базата официално бе провъзгласен Божидар Искренов-Гибона.

Броени минути след като встъпи в длъжност, новият президент на Базата получи своята първа важна мисия – да въведе поданиците си в тяхната последна задача в Базата – да запишат хип-хоп парче за престоя си в шоуто. Без миг забавяне, двете хитови рап банди набързо обособиха двата края на Базата за свои студиа и започнаха да работят по бъдещия си мултиплатинен дебют. Само за час „Гангстерите“ и „Играчите“ успяха не само да създадат хитови парчета, достойни да влязат в новия албум на бившия им съотборник 100 кила, но да отработят и специална хореография, която да вземе акъла на многоуважаваното жури. Безспорно в тази мисия Деян Донков изненадва с таланта си – виж на 32-рата минута във видеото.

 
По темата: ,